Ugye mindig az van, ha találsz egy új zenét, azt mondod ennél már nincs jobb, de van majd később?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 22:15
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok idióta, soha nem is gondoltam arra, hogy megtaláltam volna a legjobb zenét.
5/10 anonim válasza:
És ismerem a létező legjobb zeneszámokat! :D Nem szoktam ilyet gondolni, amúgy a profinál nincs jobb!!! :D
Ja és '80-as meg '90-es évek zenéje forever!!! <3 :):)
6/10 anonim válasza:
Pont nem... Nem mondom minden "kóbor" jó számra azt, hogy "húba.zmeg! Ennél jobbat még nem hallottam!!" ... Irdatlan sok "jó" és kiemelkedően jó számot ismerek, de a kedvenc kategória, amire azt mondom, hogy "ez kur.va epic!" abból talán 15-öt, ha meg tudok nevezni...
7/10 anonim válasza:
juj! 5-ös megcsillagozva! *
Elirtam:S :D :$ Az elején "Én" van, nem és! :D
8/10 anonim válasza:
nemigaz..
ha hallok valami jót.. mondom rá hogy hú baze ez jó.. igen..de ha találok megint egy jót.. az nem jobb és nem is rosszabb a másiknál.. a régi ugyan úgy tetszik.
9/10 A kérdező kommentje:
6-osnak üzenem: én sem vagyok az, aki mindent elfogad, épp az ellentetje, ritkán találok olyan zenét, amire azt mondom, hogy hú azigen. :D És ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy fogok-e találni még zenét, ami megfelel az ízléseimnek. De eddig mindig találtam. Van, hogy egymás után 2-t is, de van, hogy hónapokig semmi. Össz-vissz van kb. 80 szám, amit szeretek, ezek közül mindig a legfrissebbeket hallgatom.
2012. szept. 8. 00:13
10/10 anonim válasza:
Nálam is mindig ez van. Rátalálok valami újra, azt hallgatom egy hónapig, aztán valahogy mindig lecserélődik. De azért elrakom a régieket, amiket szerettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!