Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ugye mindig az van, ha találsz...

Ugye mindig az van, ha találsz egy új zenét, azt mondod ennél már nincs jobb, de van majd később?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 22:15
 1/10 yuda ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 7. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 7. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 7. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok idióta, soha nem is gondoltam arra, hogy megtaláltam volna a legjobb zenét.
2012. szept. 7. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:

És ismerem a létező legjobb zeneszámokat! :D Nem szoktam ilyet gondolni, amúgy a profinál nincs jobb!!! :D

Ja és '80-as meg '90-es évek zenéje forever!!! <3 :):)

2012. szept. 7. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Pont nem... Nem mondom minden "kóbor" jó számra azt, hogy "húba.zmeg! Ennél jobbat még nem hallottam!!" ... Irdatlan sok "jó" és kiemelkedően jó számot ismerek, de a kedvenc kategória, amire azt mondom, hogy "ez kur.va epic!" abból talán 15-öt, ha meg tudok nevezni...
2012. szept. 7. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:

juj! 5-ös megcsillagozva! *

Elirtam:S :D :$ Az elején "Én" van, nem és! :D

2012. szept. 7. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:

nemigaz..

ha hallok valami jót.. mondom rá hogy hú baze ez jó.. igen..de ha találok megint egy jót.. az nem jobb és nem is rosszabb a másiknál.. a régi ugyan úgy tetszik.

2012. szept. 8. 00:05
 9/10 A kérdező kommentje:
6-osnak üzenem: én sem vagyok az, aki mindent elfogad, épp az ellentetje, ritkán találok olyan zenét, amire azt mondom, hogy hú azigen. :D És ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy fogok-e találni még zenét, ami megfelel az ízléseimnek. De eddig mindig találtam. Van, hogy egymás után 2-t is, de van, hogy hónapokig semmi. Össz-vissz van kb. 80 szám, amit szeretek, ezek közül mindig a legfrissebbeket hallgatom.
2012. szept. 8. 00:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam is mindig ez van. Rátalálok valami újra, azt hallgatom egy hónapig, aztán valahogy mindig lecserélődik. De azért elrakom a régieket, amiket szerettem. :)
2012. szept. 8. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!