Két éve gitározok és ezt a gitárt szeretném megvenni valaki tud róla véleményt mondani?
Milyen zenére akarod használni?
Valóban elég korlátozott a hanszíngválaszték. Gyakorlatilag egyféle hangja van.
De vannak ismert gitárosok, akik szeretik.
Az első kettőhöz szerintem jó lehet, a jazzben inkább a lágyabb, melegebb, kicsit sötétebb hangzás a gyakoribb, már ha a tradícionális jazzről van szó. Fúziós, jazzrock és hasonlóra szerintem szintén használható.
Végül is nagyon sok múlik a játékstílusoson, a hangzás nagyon sokat változtatható más pengetéssel frazírozással, no meg az erősítő/effekt is rásegít.
Azért szerintem lehet, hogy jobban járnál egy több hangszedős Epiphone-nal például.
De nem akarlak lebeszélni, konkrétan ilyen Gibsonon nem játszottam még, az látható, hogy ez egy alapmodelljük, de biztos nem rossz. Viszont azért ebben az árban a nevet is meg kell fizetned, hasonló minőséget szerintem ebben az kategóriában már nagyobb felszereltséggel kapsz más gyártótól...
Én például ezt biztos megnézném még:
Elég lutri úgy venni, hogy nem volt a kezedben és nem hallottad a hangját...
Nem nagyon merek ajánlani, mert ezeket a modelleket én se próbáltam személyesen, tehát csak az neten található információk alapján tudok véleményt mondani.
Debrecenben van több hangszerbolt, oda csak el tudsz menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!