Mi a véleményetek erről a VIDEÓKLIPRŐL? (saját)
A nemrég felvett saját számomhoz készítettük ezt a klip-et, eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptunk és a nézettség is szépen nő :)
Ha tetszik légyszíves osszátok meg!
http://www.youtube.com/watch?v=m0D1ij6UL5o&hd=1
A zene egész jó, a klip szerintem szar.
Próbálom figyelembe venni, hogy amatőr klip, de ahhoz képest sem valami jó.
A videó minősége az egyik (hiába 720p, elég zajos a kép, láttam már szebb 480p-t is), illetve egyszerűen csak nem jó.
Illetve ez a gangsta/nigga stílus is elég röhejes, ez még sok külföldi igazi négernek is nagyon szarul áll, neked duplán.
arról, hogy ilyen a kép, nem tehetünk, ez a technika állt rendelkezésre :\
és hol van gangsta/nigga stílus? ezzel az öltözködésre célzol? vagy a qva jól megcsinált autós jelenetre? :D
bár valóban az amerikai hiphop klipekre hasonlító dolgot akartunk csinálni, hogy ne legyen az a gagyi, amatőr, egy helyszínen sétálós klip, de ezek szerint sikerült is x)
köszi a véleményeket, ha a zene tetszik annak is örülök :)
Amikor megláttam a kérdést, azt hittem, hogy megint valami 12 éves gyerek, aki az 500 forintos mikrofonjával felvett egy nagyon gyenge szöveget, majd valami lopott/saját de nagyon fos alapot berakott alá és megpróbál híres lenni :D
De amúgy egész jó lett a zene és a klip is :)
Nem tudom pontosan megfogalmazni mire gondoltam, 00:36-tól mondjuk 00:50-ig tartó valamit.
Videóklipet nem tudnám egynél többször végignézni, de a zene az bejövős. Egyébként szerintem az angol rész jobb (sokkal), mint a magyar.
Köszönöm a válaszokat :)
Örülök h az angol jobban tetszik, mert én azzal foglalkozok, nem szeretem a magyart, csak az ismerosom miatt lett benne magyar resz is.
A zene bár nem épp a stílusom,nem rossz.A refrénben tök jó hangod van,az külön tetszik,maga a hang tónusod is.(Amikor átváltott magyarba,nem értettem miért lett hirtelen ilyen erős akcentusod:))
A klippen magán kicsit mosolyogtam,de az sem rossz.Nem profi,de hát nem is ez a legfontosabb.
hmm not bad :)
a klip nemigazán tetszik,de a zene bejövős még ha nem is ez a stílusom :)
Ez brutálisan jó zene! Nem az én stílusom, de nagyon tetszik :)
Ha kell, segítek újravágni a klipet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!