Mi olyan furcsa azon, hogy rockon kívül szinte bármit
meghallgatok?
Figyelt kérdés
A telefonomon van Carly Rea Jepsen-től kezdve Floride-ig minden.De tényleg mindent meghallgatok,ra,minimal,deep,progressive,pop,hiphop bármit ami tetszik.Több ember mondta már,hogy nem érti hogyan tudok így össze vissza zenéket összeválogatni.A másik nagyon értelmes érv:Hogy tudsz nyálas és drogos zenét hallgatni?
Most tényleg ilyen hülyék az emberek?Miért ne hallgathatnék az aktuális hangulatomtól függően más stílusú zenét?Nem szoktam az ilyen hülyeségeken felhúzni magam,de már kicsit meguntam!
Én pont fordítva vagyok ezzel. De ez a jó a rock-ban, le tudom szrni mások véleményét.
2012. szept. 5. 22:36
5/9 anonim válasza:
Szóval te azért tudod leszarni mások véleményét, mert rockot hallgatsz? Tehát ha nem hallgatnád a tankcsapdát meg a ac dc-t akkor zokon vennéd mások véleményét... Logikus.
2012. szept. 5. 22:42
6/9 anonim válasza:
Így van, figyeld hogy csinálom:
2012. szept. 5. 22:52
7/9 anonim válasza:
ebben nincs semmi furcsa,mindenkinek mas az izlese.ahhoz meg kb senkinek semmi koze nincs,h te miert nem hallgatod ezt vagy azt.mert nem kedveled,es kesz,ilyen egyszeru.
2012. szept. 6. 12:04
8/9 anonim válasza:
Inkább az a furcsa, hogy rockot nem hallgatsz.. :D de én is így vagyok vele.. mindent szeretek (bár a rockot a legjobban, az mindig jöhet) csak a pop-pot utáááálom de nagyon.. ><" kb végig sem bírok hallgatni egyet sem a műfajból.. de jöhet rock, metal, rapp, elektro, elektronikus rock, industrial, dubstep.... és még sorolhatnám.. :D Többnyire én is hangulatomtól függően választom ki.. Szerintem ebben semmi furcsa nincs.. Ez van ilyen a stílusod.. akinek meg nem tetszik elmehet ahova akar! :D
2012. szept. 7. 23:19
9/9 anonim válasza:
Én a rockot is, de mindenevő vagyok. Jöhet Majka, jöhet Kárpátia, jöhet Fenyő Miki, Madonna, Máté Péter, Elvis Presley, Janicsák Veca...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!