A Jonas Brothers, és a Tokio Hotel együtt fog turnézni Európában, merre fognak menni?
Hát bocsi, de remélem nem fognak... Meg amúgy is! A BRAVO elég sokszor kamuzik, és még így is finoman fogalmaztam... Ha vannak régebbi újságjaid, akkor simán rájöhetsz miért... Jah és myvipen beszéltünk erről, idézek is az egyik lánytól:
"am meg a fijúk tényleg voltak a német bravóba csetelni...:D és megkérdezzték Joe-t h szereri e TH-t és azt mondta rá h iegn kedveli öket... de nem azt mondta h IMÁDjuk őket!!! meg az is igaz h at is mondta h várja h találkozzhason velük.. de am az interjú is amit betettek simán lejönn h enm is a fiúk nyilatkozata:SSS"
Szóval véleményem szerint ez is ugyanolyan kamu, mint jó pár másik hír... Nah, de majd pár hét múlva ez is kiderül...
Sajnálattal közlöm, gy rosszul értesültél. Nem fognak együtt turnézni. Ezt csak egy idióta fan találta ki. Jómagam TH fan vagyok, igaz nem szeretem a Jonas Brothers t. :( De remélem te szereted a TH t! És a sok idióta meg kussoljon, ha nem tud válasz.
Köszönöm. Szia. ;D
Úr Isten nahogymár az a szar JB együtt turnézzon a világ legjobb zenekarjával!!!!
Biztos h nem együtt fognak menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!