Melyik angol dal ez? Valami ilyesmi van benne, hogy "Sztripfion love song [. ] Can't you hear me? Listen again"
Figyelt kérdés
A "love song" hangzásra olyan igazából, hogy láávszó, a "listen again" rész nem biztos, a "[...]" helyén meg van még valami szöveg amit nem tudok. A sztripfion pedig hangzásra ilyen csak, nem tudom a szót:S A love song és a "can't you" részek között mintha D-betűs szó lenne.
Régi szám, szerintem '90-es évek, vagy '80-as esetleg, de szerintem inkább '90
Előre is köszi a segítséget! :)
2012. szept. 4. 22:05
1/5 anonim válasza:
rammstein - amerika?
csak erre tudok gondolni,annak is a vége
2/5 A kérdező kommentje:
Mondom angol! :) De köszi, hogy megpróbáltad:)
Sajnos nem:S
2012. szept. 4. 23:14
3/5 A kérdező kommentje:
Jéé, ez is angol! Amúgy a tempója annak, amit keresek, kicsit gyorsabb, mint a közepes:D
2012. szept. 4. 23:15
4/5 A kérdező kommentje:
De amúgy nem ilyen "fiatalok hallgatják mostanság" típusú zene. Még "Sláger rádiós"!
2012. szept. 7. 14:17
5/5 A kérdező kommentje:
MEGVAN!!!:D
Chilly - Simply A Love Song
Tőlük még ezt tudom
Chilly ft Carrapicho - Tic tic tac
Mondjuk ott i-vel van, szóval vagy nem ugyanaz az együttes, vagy valahol elírták:S:) De lényeg, hogy megvan:):)
2013. aug. 15. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!