A Kezdet Phiai-nak tagjai buddhisták?
Figyelt kérdés
Csak van a leghíresebb számuk, a Zenebuddhizmus, és ebből gondoltam, hogy lehet, hogy azok. Esetleg valaki tudja?2012. szept. 3. 22:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen, több számukban is utalnak a buddhizmusra. A buddhizmus szerint minden "egy", ez néhány számukban feltünik, pl. Hisz sztori, Előre megfontolt gondatlanság c. számban is erről rappel újonc, a Sprint pedig szerintem az újjászületésre utal: "Lám, körbeértél... megint ugyanott."
S ezeken kívűl még nagyon sok számukban van utalás a buddhizmusra.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is ezt hittem és akartam hinni, de más vallásokat is beleszőnek csomó számukba. Esetleg Saiidról el tudom képzelni, mert ő nagyon sok szövegébe beszél róla, de az Egyház c. szám miatt abba se vagyok biztos. Lehet csak egyszerűen szeretik ezt a vallást és élvezik belecsempészni a szövegeikbe. Aztán ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!