Valaki ismeri ezeket a zenéket vagy rajong érte? Angerfist, Rotterdam Terror Corps god is a gabber, masoko pesa, felix kröcher, hellsytem, hardsytle.
Figyelt kérdés
Engem teljesen meg fertözött ez a fajta zene imádom.Valaki tudna olyan discot,helyet mondani ahol csak ilyet zenéket játszanak?2012. szept. 2. 18:43
1/2 anonim válasza:
Hello, én is imádom ezeket és én is ilyen helyet keresek. De eddig úgy látom csak Németországban és Hollandiában nyomnak ilyeneket :( Keress rá ezekre a fesztiválokra: Dominator, Syndicate, Nirvana of Noise
2/2 anonim válasza:
Defqon.1-ot kifelejtettem. Az is Hollandiában meg Ausztráliában szokott csak lenni :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!