Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok olyan együttest...

Tudnátok olyan együttest mondani akit mindenki utál?

Figyelt kérdés
ne magyar legyen, mert azokat mind ismerem

2012. szept. 2. 16:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
LMFAO. 19 év felett senki se szereti.
2012. szept. 3. 22:25
 22/32 happyday ***** válasza:
54%
utolsó válaszolónak:14 vagyok,de én se xD
2012. szept. 28. 17:09
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Az One Directiont mindenki szereti és aki nem az valszín egy irígy és szánalmas kocka hapsi!!!Belehet fejezni az ócsárolását s.ggfejek!!!
2012. okt. 7. 14:07
 24/32 anonim ***** válasza:
21%

Hali! :D Nem tudom, hanyadik válaszokat írtam én, de én a One Direction-t nem szeretem, a LMFAO-t pedig igen

20/L

2012. okt. 7. 14:25
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

"Az One Directiont mindenki szereti és aki nem az valszín egy irígy és szánalmas kocka hapsi!!!Belehet fejezni az ócsárolását s.ggfejek!!!"

[link]

2012. okt. 7. 17:26
 26/32 chrishu ***** válasza:
100%

23-as

Te pedig egy kis csitri vagy aki max 9 éves és nem bírja elviselni, hogy nem mindenki szereti a kedvenceit

2012. okt. 8. 16:57
 27/32 anonim ***** válasza:
52%
ha mindenki utálná,nem lennének rajongói,ergó nem lenne együttes
2013. máj. 11. 19:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Pár nappal ezelőtt arról cikkeztünk, hogy a One Direction rajongótábora – más néven a „Directionerek” – halálos fenyegetéseket küldött az All Time Low frontemberének, Alex Gaskarthnak, amiért a Twitteren hangoztatta nemtetszését a fiúbanda új számát illetően.

Újabban még több felháborodott üzenet díszíti a brit fiúk Facebook-oldalának üzenőfalát, mivel rajongóik ezúttal a november elsejei motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker nevét vették szájukra.

hirdetés

Webszerte olyan üzenetek keringenek az elhunyt metálzenészről, miszerint megérdemelte a halált, sőt, sokan még azt is felvetették, hogy a 28 éves énekes emo volt, az ereit vagdosta, és öngyilkos lett, egyedül hagyva ezzel ötéves kislányát, feleségét, barátait és rajongóit.

A feldúlt All Time Low- és Suicide Silence-rajongók telespamelték a One Direction Facebook-üzenőfalát, arra felszólítva a fiúkat, hogy mutassanak egy kis tiszeteletet, és kérjenek elnézést a rajongóik nevében is.

2016. szept. 18. 20:34
 29/32 anonim ***** válasza:

A ti kedvenc zenekarotok egy média által felfuttatott ocsmány erkölcstelen névlopó, és halottgyalázó zenekar?

Elmondok nektek egy szép történetet: Mitch Lucker a Suicide Silence énekese aki 2012. November 1.-jén motorbalesetet szenvedett és meghalt. Ezek után a "Directionerek" tele spammelték a zenekar fb oldalát olyan ocsmányságokkal hogy:

- Megérdemelte a rohadt sátánista (Hozzáteszem soha nem volt az)

- Biztos emo-s volt és felvágta az ereit

és hasonló kedves dolgokkal. Erre Mitch felesége megkérte a One Direction tagjait hogy ezt mégsem kéne és kérjenek bocsánatot. A One Direction válasza erre az volt hogy: Teljesen egyetértünk a rajongókkal.

Akkor kérdem én: Miért is olyan nagy zenekar a One Direction? Miért is szeretitek ennyire őket? Jaaa mert cukik, édik, nagyon jól tudnak énekelni... Biztosan én vagyok a hülye hogy kérdőre vonlak titeket hogy mégis mit lehet szeretni egy 2 éve alakult bandába akik a Brit X-faktorba még győzni sem tudtak, és egy sokkal értékesebb zenész halálán meg röhögnek, és meggyalázzák az emlékét. Gratulálok!

2016. szept. 18. 20:36
 30/32 anonim ***** válasza:
Antidirectioner vagyok 👆👌✋✊✊
2016. szept. 18. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!