Tudnátok olyan együttest mondani akit mindenki utál?
Hali! :D Nem tudom, hanyadik válaszokat írtam én, de én a One Direction-t nem szeretem, a LMFAO-t pedig igen
20/L
"Az One Directiont mindenki szereti és aki nem az valszín egy irígy és szánalmas kocka hapsi!!!Belehet fejezni az ócsárolását s.ggfejek!!!"
23-as
Te pedig egy kis csitri vagy aki max 9 éves és nem bírja elviselni, hogy nem mindenki szereti a kedvenceit
Pár nappal ezelőtt arról cikkeztünk, hogy a One Direction rajongótábora – más néven a „Directionerek” – halálos fenyegetéseket küldött az All Time Low frontemberének, Alex Gaskarthnak, amiért a Twitteren hangoztatta nemtetszését a fiúbanda új számát illetően.
Újabban még több felháborodott üzenet díszíti a brit fiúk Facebook-oldalának üzenőfalát, mivel rajongóik ezúttal a november elsejei motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker nevét vették szájukra.
hirdetés
Webszerte olyan üzenetek keringenek az elhunyt metálzenészről, miszerint megérdemelte a halált, sőt, sokan még azt is felvetették, hogy a 28 éves énekes emo volt, az ereit vagdosta, és öngyilkos lett, egyedül hagyva ezzel ötéves kislányát, feleségét, barátait és rajongóit.
A feldúlt All Time Low- és Suicide Silence-rajongók telespamelték a One Direction Facebook-üzenőfalát, arra felszólítva a fiúkat, hogy mutassanak egy kis tiszeteletet, és kérjenek elnézést a rajongóik nevében is.
A ti kedvenc zenekarotok egy média által felfuttatott ocsmány erkölcstelen névlopó, és halottgyalázó zenekar?
Elmondok nektek egy szép történetet: Mitch Lucker a Suicide Silence énekese aki 2012. November 1.-jén motorbalesetet szenvedett és meghalt. Ezek után a "Directionerek" tele spammelték a zenekar fb oldalát olyan ocsmányságokkal hogy:
- Megérdemelte a rohadt sátánista (Hozzáteszem soha nem volt az)
- Biztos emo-s volt és felvágta az ereit
és hasonló kedves dolgokkal. Erre Mitch felesége megkérte a One Direction tagjait hogy ezt mégsem kéne és kérjenek bocsánatot. A One Direction válasza erre az volt hogy: Teljesen egyetértünk a rajongókkal.
Akkor kérdem én: Miért is olyan nagy zenekar a One Direction? Miért is szeretitek ennyire őket? Jaaa mert cukik, édik, nagyon jól tudnak énekelni... Biztosan én vagyok a hülye hogy kérdőre vonlak titeket hogy mégis mit lehet szeretni egy 2 éve alakult bandába akik a Brit X-faktorba még győzni sem tudtak, és egy sokkal értékesebb zenész halálán meg röhögnek, és meggyalázzák az emlékét. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!