Western zenéket hol találok?
Figyelt kérdés
Olyasmi zenéket amik akciódús western stilusuak.Azaz egy cowboyos film introjának remek lenne.2012. szept. 2. 14:38
1/6 anonim válasza:
Rednex - Cotton eye Joe
Rednex - Riding Alone
Rednex - Wish you were here
Rednex - Mary Lou
Billy Ray Cyrus - Achy Breaky Heart
Jennette McCurdy - So Close
Ezek nekem olyasmi hangulatúak:)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezek nagyon jók!Köszönöm öket de nagyon!De lennének ilyesmik csak rövid egy és félpercesek?Mert lehet hogy youtubon fogok késziteni egy sorozatot ilyen rövid tiz húsz perceseket és hát egy rövid intro kéne.
2012. szept. 3. 12:01
3/6 anonim válasza:
Ráguglizol vagy már rögtön a Yt-keresőbe is beírhatod, hogy western music és nem csekkoltam még, de kidob egy csomót:) De amúgy akkor az is a Te kérdésed volt, ahova a sok Noxos meg a Dalriada számot írtam:) Am szivesen:):) Nem is gondoltam, hogy jók lesznek, azt hittem ilyen "hűvös hangú" , feszültség keltő zene kell:D De örülök hogy akkor tetszenek! :):)
4/6 anonim válasza:
"írtam" után lemaradt egy kérdőjel :$ ^.^
5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem az én kérdésem volt az ahová irtál.
2012. szept. 4. 13:29
6/6 anonim válasza:
Az nem baj:) A szívesen meg erre a kérdésre vonatkozott, mert megköszönted:) Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy az a Tiéd-e:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!