Szerintetek Michael Jacksonnak vagy Zámbó Jimmynek volt jobb hangja? Ha Jimmy amerikai lett volna szerintetek ennél is nagyobb sikere lett volna?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 11:16
1/11 anonim válasza:
össze sem hasonlítható a kettő. Én Jimmyt nem szerettem, Jacksont sem nagyon, de azért őt jobban így szerintem Jacksonnak jobb a hangja. Annyi még, hogy Jackson stílust teremtett mind zenében, mind táncban...
2/11 A kérdező kommentje:
a táncot most ne nézzük csak a zenéjüket...
2012. szept. 2. 11:40
3/11 anonim válasza:
jól van akkor, a zenéjüket sem lehet összehasonlítani...
4/11 anonim válasza:
Jimmynek szebb a hangja Jackson jobb előadó volt.
5/11 anonim válasza:
Össze sem lehet hasonlitani őket.
Michael Jackson magasan jobb volt.
Zámbó Jimmy számomra időnként határozottan irritáló volt.
6/11 anonim válasza:
Jacksonnak volt hangja, stílusa, imidzse. Nekem Jimmy nyöszörgős stílusa nem tetszett, a hangja irritált, a személyisége is ezeket tükrözte.
7/11 anonim válasza:
1.Szeressük nagyon mind a kettőt <3
2.Nem hiszem, bár ki tudja?
8/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=POsTHdRE_Jc&feature=g-all-lik
Ha egy énekesnél ilyen egy demo felvétel akkor nincs mit mondani.
Ezek a számok nem voltak még készen az első a Smooth Criminal egy korai változata.
Ha valaki ennyire a tökéletességre törekszik előbb utóbb tökéletest készít Bármelyik mai akár magyar akár külföldi előadónál ez Toplistás szám lenne.Neki ez egy demo volt.Ez mindent elmond szerintem .
Amellett Jimmy-t tisztelem mert egy jó énekes volt de számomra ennyi sem több sem kevesebb ..:)
10/11 cinti016 válasza:
Michael Jackson és Jimmy összehasonlíthatatlan... én Michael-t nagyon szeretem, mindenhogy. Jimmy-t egyenesen, mint személyt, nem szeretem. Irritál... Egy-két zenéjét meghallgatom, de min. egy párszor. Michael egy csodás előadóművész volt, soha senki nem múlhatja felül! Az összes zenéjét, stílusát, tánc, színpadi megjelenés, stb... imádom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!