Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted a LMFAO divatzenekar?

Szerinted a LMFAO divatzenekar?

Figyelt kérdés
Valaki szerint igen valaki szint nem.... Én így nem tudom

2012. szept. 1. 23:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán divat, amihez az eladhatóság kedvéért hozzácsaptak valami zenének csúfolt, minimalista kattogást.
2012. szept. 2. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Igen, valamint mi köze a kulcsszavaknál a rock-nak az LMFAO-hoz?
2012. szept. 2. 11:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
manapság divat mindent le rockerezni... a lmfao ...''koncerteken'' metálvillát is szokás mutogatni... asszem... kolostorba vonulok..
2012. szept. 2. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző ,én apáca leszek.A fekete-fehér cuccokat úgyis szeretem ,imádkozni meg úgyis kell mert egyházi iskolába járok.

Kedves kérdező.Az LMFAO nem zenekar hanem együttes.A zenekar az amiben hangszerrel csinálnak ZENÉT.A rock címszót pedig azért bocsátom meg mert még nem láttam egyetlen klipet sem és remélem ,hogy az egyikben valami szép helyen nagy sziklák vannak ,vagy az útszélén szép kövek és arra írtad a rock-ot.

2012. szept. 3. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
A mi sulinkban nem az LMFAO a divat. Az osztálytársaim szerint gyökér vagyok, hogy azt hallgatom, de nem érdekel. Egyik osztálytársam szintén szereti az LMFAO-t, vele szoktam dumálni erről, de amúgy van egy csomó barátom, aki nem szereti az LMFAO-t, engem elfogad úgy, ahogy vagyok...
2012. szept. 7. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

nos kedves rocker barátaim

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3404783-szer..

ennyit mondok rá.. hogy itt a a címszóba vagy mibe ott a rock.. na akkor... asszem tényleg ..IRÁNY A KOLOSTOR:s

2012. szept. 7. 16:54
 17/19 anonim ***** válasza:
12%
ha nem lenne az nem halgatném ;)
2012. szept. 11. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:
még csak nem is zenekar... búzák pattognak tangában, az az egész kb... szóval, DIVATBÚZÁK
2012. dec. 3. 20:28
 19/19 Atomnindzsa ***** válasza:
Nem a kérdésre fogok válaszolni, csak felteszek egy újabb kérdést (bocsi): Miért gondolja azt mindenki, hogy ami divatos, az szükségszerűen rossz és el is fog tűnni? Főleg zenei téren...
2012. dec. 4. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!