Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez tényleg gáz?

Ez tényleg gáz?

Figyelt kérdés
Szóval,engem mindenki megszól mert 19 éves fiú fejjel,Avril Lavigne-t,Taylor Swiftet,Kovácsovics Fruzsinát hallgatok.

2012. aug. 31. 23:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz ? Mindenki mást szeret . Most ha te szeretsz valamit , másért ne szeress mást. Néha nem értem az embereket...
2012. szept. 1. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
ezaz.. nemgáz... azt halgat mindenki amit szeret és másnak ehez köze nincs
2012. szept. 1. 02:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem őket hallgatom, de mindtől szeretek pár számot. Avriltól a Forgottent, S8ter Boy-t, Fruzsitól a hazatalálsz-t. 20 éves vagyok, és srác :D Egyáltalán nem gáz
2012. szept. 1. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán... Engem speciel, olyan lazán, hidegen hagyna a dolog, hogy csak még... Nem érdekel ki mit szeret, vagy mit nem. Mindenkit érdekeljen a saját zenéje... Ha te ezt szereted akkor szeresd tovább, csak magukat minősítik ezzel.
2012. szept. 1. 15:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszz mindenki XD

Akkor ha ezentúl valaki megszól ezt lefejelem aztán majd csak csöndbe marad...XD

2012. szept. 1. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
ennyi...van egy ismerősöm.. haverom nagyapja ilyen 80-85 éves és hardcore halálhörgös metált halgat...de tényleg a legdurvább metál számokat...:DDDDD
2012. szept. 1. 17:11
 7/8 anonim válasza:

Egyáltalán nem, mindenkinek más az ízlése, pl én Elvis-t, meg az 50's, 60's, 80's zenéket hallgatok, szerintem nem baj az, ha vki a régebbi zenéket kedveli, nem ezeket az új zenének nevezett sz@rt, azt a

gangnam stylet

2013. febr. 20. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Velem pont fordítva van 13 éves lány létemre Metallicát, Megadeth-et meg ezeket hallgatom, engem ezért piszkálnak, mert nálunk az osztályban mindenki Avril Lavigne-t, meg JB-t hallgatja. xD Amúgy meg nem ciki, 4.-es korom óta hallgatok Metallicát és negydik óta piszkálnak, de már nem érdekel! :) Mindenkinek más az izlése. :)
2013. ápr. 9. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!