Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenésszel találkoznátok...

Melyik zenésszel találkoznátok a legszívesebben?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy az illető milyen müfajban zenél, hogy él-e, stb.:D
2012. aug. 27. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A Slipknot tagjaival...
2012. aug. 27. 22:16
 2/13 halibel ***** válasza:

Chopin, Tchaikovsky, Dvorak, Mozart, Vivaldi, Liszt, Brahms, Handel, Beethooven stb... :)

Tanaka Kendzsi-Muhahahahah tőle már autogramot is kértem :D

Gazetto, Flow tagjai, Yoko Kanno

Ja, még Telemann, Schubert, Debussy, Mendelssohn, Strauss...hirtelen ennyi :D

2012. aug. 27. 22:42
 3/13 anonim ***** válasza:
mondjuk ha Stevie Vai egy közeli rokonom lenne, és tök jó viszonyom lenne vele azt tök jó lenne, lenne mit tanulni
2012. aug. 27. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Nyáron volt egy kis időm (egy kicsi! hehe...), és hosszas gondolatmenetet folytattam, aminek az lett a vége, hogy rádöbbentem, még egy sztár is büdöset szarik. Hmm... Ráadásul, attól még, hogy jól zenél, nem biztos, hogy jó ember. Sőt!

Aztán rájöttem, hogy ez mit sem változtat azon, hogy szívesen megismerném a Metallica és a Green Day tagjait (a bandákat sztem mindenki együtt szereti meg, nem személyenként ^^). De Lana Del Reyjel és a Sisters of Mercy tagjaival is szívesen elbeszélgetnék.

Aztán arra is rá kellett jönnöm, hogy ez valószínüleg sosem fog bekövetkezni.

2012. aug. 27. 22:54
 5/13 anonim ***** válasza:
brian molko, chester bennington, chris cornell
2012. aug. 27. 23:04
 6/13 anonim ***** válasza:

John Lennon (ha élne...)

Amúgy Serj Tankian, Paul van Dyk, ATB, tyDi, BT, Ferry Corsten, Susana (trance énekesnő), Emma Hewitt, Roxanne Emery, Supernem tagjai, Lil Wayne, Lupe Fiasco, Devlin, Avenged Sevenfold tagjai, Rise Against énekese, Priscilla Ahn. Hát, kb. ők :D

2012. aug. 28. 02:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Bárkivel, akitől tanulni tudnék valamit.A lista hosszú... :)
2012. aug. 28. 07:29
 8/13 anonim ***** válasza:
John Petrucci, John Myung, Jordan Rudess, Luca Turilli, Mike Oldfield, Arjen Lucassen
2012. aug. 28. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy James Douglas Morrison nevő fiatalemberrel...
2012. aug. 28. 18:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Én azzal a Guns N' Roses-szal, amelyik '86-93 között működött, az azt követő gyenge Axl próbálkozásokat viszont semmiképp sem nézném meg!A legfőképpen pedig Slash-sel találkoznék, de sok más eggyüttes tagjaival(KISS,Led Zeppelin,Iggy& the Stooges,AC/DC,The Ramones)is szívesen megismerkednék.Mellettük pedig Bob Marley-vel,Manu Chao-val és Yonderboi-al is jó lenne találkozni.Na,velem tart valaki? ;)
2012. aug. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!