Melyik zenésszel találkoznátok a legszívesebben?
Chopin, Tchaikovsky, Dvorak, Mozart, Vivaldi, Liszt, Brahms, Handel, Beethooven stb... :)
Tanaka Kendzsi-Muhahahahah tőle már autogramot is kértem :D
Gazetto, Flow tagjai, Yoko Kanno
Ja, még Telemann, Schubert, Debussy, Mendelssohn, Strauss...hirtelen ennyi :D
Nyáron volt egy kis időm (egy kicsi! hehe...), és hosszas gondolatmenetet folytattam, aminek az lett a vége, hogy rádöbbentem, még egy sztár is büdöset szarik. Hmm... Ráadásul, attól még, hogy jól zenél, nem biztos, hogy jó ember. Sőt!
Aztán rájöttem, hogy ez mit sem változtat azon, hogy szívesen megismerném a Metallica és a Green Day tagjait (a bandákat sztem mindenki együtt szereti meg, nem személyenként ^^). De Lana Del Reyjel és a Sisters of Mercy tagjaival is szívesen elbeszélgetnék.
Aztán arra is rá kellett jönnöm, hogy ez valószínüleg sosem fog bekövetkezni.
John Lennon (ha élne...)
Amúgy Serj Tankian, Paul van Dyk, ATB, tyDi, BT, Ferry Corsten, Susana (trance énekesnő), Emma Hewitt, Roxanne Emery, Supernem tagjai, Lil Wayne, Lupe Fiasco, Devlin, Avenged Sevenfold tagjai, Rise Against énekese, Priscilla Ahn. Hát, kb. ők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!