Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kitől van ez a szám?

Kitől van ez a szám?

Figyelt kérdés

Magyar számról van szó! Sajnos nagyon gyér az információm róla, régen megvolt, nagyon szerettem, de valahogy elkavarodott (biztos töröltem, vagy valami más).

Egy remix, de (éppen ezért, mivel remix) eredetiben is jó lenne megtalálni. A lényeg: egy nő énekel, felváltva pasival, maga a zene eléggé régi stílusú, legalább is népdalos hatást hoz. Az egyetlen szöveg, amire emlékszem, hogy a csaj énekli a refrénben: "Ránk szégyent ne hozzál..."

Ez így nevetségesnek tűnik, de igazából nagyon szép zene. Ha valakinek van ötlete, kérem segítsen!

2012. aug. 27. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem erre gondolhattál:

http://www.youtube.com/watch?v=i7S_iqUBFu4

2012. aug. 28. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Istenem, IMÁDLAK, IMÁDLAK, IMÁDLAK!!! :D

Igen, ez az a szám!! :) Na, ennek egy remixe volt meg, sokkal szebb volt, tényleg, de megvan a zene, az a lényeg! Nagyon szépen köszönöm!!! Köszi!!! :D

2012. aug. 28. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :-)
2012. aug. 29. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!