A hangnemeket valaki le tudná írni gitárra?
Nem találtad sehol sem?
Hol kerested mégis, a kispolc mögött?
Google -> zeneelmélet.
A hangnemek nem gitárfüggőek.
Próbáltad már úgy, hogy ahelyett, hogy itt várnád el másoktól, hogy elvégezzék helyetted, magad írod be a Google-be, hogy "hangnemek"?
Mindjárt kidob egy nagyon jó kezdőknek való teljes könyvet is...
Kowaxos köszi a választ.
Aktív gitár, igen próbáltam és tudtommal arra való az oldal, hogy segíts a másikon. Amiket meg kiadott az nekem sajnos Kínai. Zeneiskolába jártam de zenéről nem tanítottak semmit, kottát se tudok olvasni sajnos, úgy-hogy azért írtam ide, hogy hátha valaki le tudja nekem írni egyszerűen például, hogy C hangnembe tartozik a c, d, e, f, g, a, h, c
Azért zeneiskolában az alap, hogy ilyesmit megtanítanak.
Amúgy nem érdemes hangonként betanulni, elég, ha tudod, hogy sorrendben melyik skála hány "#"-et és "b"-t tartalmaz.
Miért, próbáltam segíteni, nem?
Csak éppen nem értem, hogy olyan alapvető dolgokat tudnak itt kérdezni, amit mindenki maga is megtalálhatna, ha igazán akarná...
Arra ne számíts, hogy a zeneelméleti alapokat majd itt a GYIK-on szeded fel pármondatos válaszokból, ülj neki és próbáld megérteni és megtanulni, rengeteg alapfokú zeneelmélet van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!