Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
mikor gitározok, nem tudok énekelni hozzá, de még csak dúdolni sem, mert elvesztem a ritmust egyből... hogy lehetne ezt orvosolni?2012. aug. 26. 21:40
2/4 anonim válasza:
Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás Gyakorlás
4/4 anonim válasza:
Gyakorolj sokat! Először nekem se ment, de ahogy gyakorolgattam egyre jobb lett, először csak egyszerűbb számokat tanultam meg egyszerre énekelni és gitározni (pl. Örökké tart, 8 óra munka :D stb..), ma meg már megy a Stairway to Heaven is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!