Ákos még fog együtt dolgozni az előző zenekarával?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 16:53
1/3 anonim válasza:
A Bonanza Banzai-ra gondolsz.
Nehéz ezt előre megmondani. Az 1994-es Búcsúkoncert után sem mondta volna senki, hogy újra fellépnek együtt, mert elég csúnya volt az elválás. Aztán Ákos 2004-es és 2005-ös Utolsó Hangos Dal turnéjának állomásain mégis csak ott volt Gábor és Zsolt is, koncertenként 3-3 dallal. Aztán jött a 2 DVD is. Bár ezeket nem kísérte fellépés, szintén közös munka eredménye, hiszen a kísérő zenéket alá Zsolték csinálták.
Úgy tudom, Ákos még tavaly megkereste Zsoltot az új albummal kapcsolatban egy esetleges együttműködés érdekében, amire Zsolttól nem érkezett válasz, ez amellett szól, hogy nem lesz több együttműködés....de ki tudja, mit hoz a jövő.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, én Szakos Krisztián stb.-re gondoltam.
2012. szept. 1. 13:33
3/3 anonim válasza:
Szerintem ja. De hol találkoztál jövőbelátós emberkékkel? : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!