Cím és előadó nélkül? .
Van egy '80-as évek beli szám amit keresek de nem tudok róla semmit csak a dallamot és a refrénből maradt meg valamicske szöveg.Sok számot megtaláltam a Youtube segítségével amiről semmit nem tudtam,de ezt úgy látom lehetetlen mert amit értek ebből a számból hiába írom be akármilyen variációban,egyszerűen AZT nem dobja ki amit várok.A zenefelismerővel is próbálkoztam de szart se csinál...A shazam-mal s megyek semmire mert maga a szám nincs meg,épphogy inkább kéne...
Olasz diszkószámról van szó és a refrén az hogy
Adiooooos,(kórus)adios adios adios...miamiiiigooo
Olyan 5-6 perces szám volt asszem.
El tudom fütyörészni a dallamot de itt nem megyek vele semmire....
Ha valakinek mégis beugrik ennyiből...Annak gratulálok,és ha visszakeresem a youtube-on és azaz amit hallani akartam akkor meg is köszönöm!!!!!!
Nahát...van akinek így is megy....úristeen...nem térek magamhoz mert 25 év után újra hallom...ZSENI VAGY!
Köszönöm szépen!!!!
Van mégegy:DD
De ez diszkó '80-as évekből... erről se tudok semmit csak a refrénből cseng vissza egyetlen mondat.A szótag hosszúsága szerint írom le, (külföldi szám)
Boooom Boooom Bum bum pekker pisztema...
Na ez bikicsunájos de nem érdekes mert így hallottam akkor,lehet hogy most egész máshogy hallanám sőt lehet hogy érteném is...(nyilvánvalóan ha tudnám a szöveget nem lenne gondom) de ha erre is jön egy megfejtés azt is megköszönöm!!!
A Boom Boom-ról nekem ez ugrik be, de biztosan nem ezt keresed :D
Az elismerés akkor is megjár...:) Én órákig kerestem mégse találtam...:( Bár sok számot véletlenszerűen és gyanútlanul rákattintva találtam meg....
Kettő lenne még amit nem tudok...Az egyik ez a bum bumos (mint írtam régebbi disco ezért biztos hogy nem a Vengaboys...) A másik meg szintizene,ez a rosszabb mert ide nem tom felénekelni a dallamot amit megjegyeztem belőle...:)))
Maradjunk a bum bumnál inkább és az utolsó majdcsak előbújik előbb utóbb...::)))
Most néztem csak az üzeneteket...és megérte kiírnom a kérdést.Valaki volt olyan csodás fülű és hallású meg segítőkész hogy megoldotta a "problémámat".
Köszönet neki és hálám üldözze a sírig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!