Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fry Screaming-t hol lehet...

Fry Screaming-t hol lehet megtanulni?

Figyelt kérdés
ha youtube-ról vagy valahonnan, akkor lehetőleg legyen magyar :P
2009. júl. 25. 13:25
1 2 3
 1/22 Thurston ***** válasza:

Megpróbálom elmagyarázni, hogy hogyan működik a dolog.

Bizonyára tudod milyen az, amikor kiadsz egyh angot, és így lelassulsz, vagy micsoda.

http://www.youtube.com/watch?v=_9MPYY7vtrQ

Itt megmutatja a közepefelé mire gondolok.

Ha ezt megvan, akkor azt kell gykaorolni, hogy ugyanígy összecsukod ah angszálaidat, és a gyomrodból fújod ki a levegőt. FOntos, hogy kezdetben minél halkabban próbáld csinálni. A hangerpő majd kialakul. És biztos az is, hogy eleinte fájni fog. Az a lényeg, hogy olyan technikát kell találnod, ami nem fáj.

Ez is olyan, mint minden más. Rengeteg gyakorlás, és magadtól is rájössz a dologra.

2009. júl. 25. 13:42
 2/22 A kérdező kommentje:
kösz! izé fontos lenne nagyon, életbevágóan! kérlek irj: krisz195@citromail.hu és elmondom!!!
2009. júl. 25. 20:46
 3/22 A kérdező kommentje:
2-3 hét alatt kellene megtanulnom :S mert elvileg fogunk szerepelni a viva tv-n a klipünkkel de még nincs kész a szám és nagyon kellene a fry screaming... hogy tudnám ilyen hamar megtanulni, jó hangosan?
2009. júl. 26. 20:03
 4/22 Thurston ***** válasza:
Minek kell hangosan?
2009. júl. 28. 22:47
 5/22 Thurston ***** válasza:

Na. Hangosan sheogy sem fog menni ennyi idő alatt. Halkan, és kellőképpen brutálisan is csak akkor fog menni, ha minden nap legalább két órát gyakorolsz (na nem egy huzamban) zenére. Így talán rájössz, hogy miként a legbrutálisabb, hogyan tudod a legtovább kitartani, meg ilyenek. És fontos, hogy soha ne legyen száraz a torkod.

A hangerő viszont tényleg csak idővel fog fejlődni, hoszsú hónapok/évek alatt.

(Egyébként mi ez a dolog a vivával? Megmondták, hogy ekkor meg akkor leadják a klipet, amihez még a szám sem készült el? :/)

2009. júl. 28. 22:56
 6/22 A kérdező kommentje:
hát kb ja... xD van 1 ismerősöm aki megoldotta és aszonta nekik h 2-3 hét alatt kész lesz...-.- de asszem akkor ez igy nem fog menni... mind1 azért nagyon szépen köszi
2009. júl. 29. 01:14
 7/22 Thurston ***** válasza:
De nem értem. Miért kéne hogy hangosan menjen? Mert mint mondtam, halkan megtnaulhatod ennyi idő alatt kis kitartással...
2009. júl. 29. 01:44
 8/22 A kérdező kommentje:
hát jobb lenne hangosan... de mind1... nemérdekel ez a vivás cucc... összevesztem azzal aki megoldotta... de mind1... nem ugy szeretnénk befutni a bandával, hogy egyik pillanatról a másikra... mert akkor az 2 hónapig tartana.. ismerem az ilyet... kemény munkával évek alatt lenne a jó, mert akkor sokkal rovább maradhatunk jók... meg nehezebben égünk le mert tapasztaltabbak vagyunk... meg legalább addig meg tudom tanulni jól a fry screaming-t... azért mindent nagyon szépen köszi ;) :)
2009. júl. 29. 09:45
 9/22 A kérdező kommentje:
tovább*
2009. júl. 29. 09:47
 10/22 Thurston ***** válasza:
Nézd, teljesen mindegy, hogy milyen hangerővel csinálod. Nekem megy olyan hangosan is, mint a sima üvöltés, de halkan szoktam csinálni. Kevesebb levegőt vesz igénybe, és jobban is lehet irányítani. És próbán, koncerteken meg stúdióban úgyis mikrofonba üvöltözöl. Egyik énekes sem üvölt állandóan teli torokból...
2009. júl. 29. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!