1/9 anonim válasza:
ez mi lesz, hol és mikor?
engem is érdekel
2/9 A kérdező kommentje:
fesztivál :)
2012. aug. 23. 20:38
3/9 anonim válasza:
Nem belgiumban szokott lenni? amm nagy lehet :) volt már ott valaki milyen?
4/9 anonim válasza:
mindig ugyanott van, Belgium, the boom :D szerintem a következő se lesz kivétel. Volt már valaki ? Én nagyon(nagyonnagyonnagyon) mennék, de ismerőseim közül senki nem jön.(szerintük drága, de szerintem ez az egész MEGÉR annyi pénzt!):S :)) szerintem értitek miről beszélek :)
5/9 A kérdező kommentje:
hát majd egyszer el szeretnék menni én is :D nagy élmény lenne
2012. szept. 10. 20:31
7/9 anonim válasza:
Ugyanott van mindig:)) Belgium. Am aki kiváncsi interneten kitudja számolni. min 200ezer
8/9 anonim válasza:
maga a belépőjegy a 3 napos az 35 ezer körül van, a napi jegy 17. Az utazást vagy te állod, vagy veszel csomagot amiben kb van minden/szállás, kaja, utazás busszal/ az 400-500 euro között mozog. De szerintem, ha magad szervezed le az utat és a szállást olcsóbb.
9/9 benjamin24 válasza:
MINDIG UGYANOTT VAN BELGIUM : BOOM!!!
DE!!! A TOMORROWLAND CSINÁLT MÁR EGY ÚJ FESZTIVÁT: TOMORROWWORLD!!!!
ITT MINDENT MEGTUDTOK RÓLA: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!