Van olyan videó amibe Britney Spears élőben énekel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 15:55
11/19 anonim válasza:
Úgyértettem, hogy majdnem olyan, mint a 8-as, amit Te linkeltél!! Hidd már el, hogy az első válaszban minden élő na!!! :D
12/19 anonim válasza:
Az első és a harmadik igen,na, de az Everytime NEM!! :D Csak tisztább a hangzása mint az albumon, de nem élő!!!:D
13/19 anonim válasza:
Akkor fölvette volna újra? :O Vagy ilyen "fél-playback"? Én akkor is úgy vagyok vele, hogy élő, nem tudsz meggyőzni! Más is úgy gondolja, hogy élő, azért van a "live vocals" odaírva! Értsd meg! :D Ne kételkedjél már benne! Ne csapd már be magad, azért mert mások szerint nem tud énekelni!! Ne befolyásoljanak már ők, na! :D Ott a bizonyíték, lerakom az ember elé, hogy tud szépen énekelni, azt akkor nem akarja elhinni, mer' "Jaaj, Britney Spears? Az már nem lehet jó." Hát de ez micsoda ez kéremszépen? Nekem az akkor is élő teljesen!! :)
14/19 anonim válasza:
2:05-től 2:22-ig hallgasd csak újra!! Tuti élő!!! Hidd csak el! :)) <3
15/19 anonim válasza:
Na, ez a playback! :S Hasonlítsd már össze a kettőt! :)
http://www.youtube.com/watch?v=wMWjZC8g5J0
Ez szakasztott a stúdiós változat :S :P
16/19 anonim válasza:
Ja és a másik meg nem szakasztott a stúdiós:D
17/19 anonim válasza:
de élő az everytime hasonlítsd össze az eredetivel
19/19 anonim válasza:
18 és sok másik again:
mármint ha az elsőre vonatkozott:):)
: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!