Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 15 éves vagyok és megszeretnék...

15 éves vagyok és megszeretnék tanulni gitározni milyen gitárral kezdjek?

Figyelt kérdés
Nem akarok valami "béna" gitárral kezdeni mert ha most anyum vesz egyet azt úgy akarom hogy több évig jó legyen!A stílusom meg ilyen greenday, my chemical romance ,meg néha metál és rock milyen gitár lenne az ideális nekem?

2012. aug. 22. 12:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Javaslom ezt a linket: www.gitar-gitarozas.info/milyen-gitart-vegyunk.html
2012. aug. 22. 12:39
 2/33 anonim ***** válasza:
Én meg javasolnám, hogy olvasd el az itt már legalább 50 ilyen és hasonló kérdésre adott válaszokat :)
2012. aug. 22. 13:59
 3/33 anonim ***** válasza:
a béna az relatív dolog, az említett gitár gondolom elektromos, na már most azt nem tudom anyu pénztárcája mennyire van eleresztve vagy mennyire szeret, de azért egy durva árat mondj nekünk először, mert mondhatok neked 45 ezerért is olyan gitárt ami korrekten megvan csinálvaés kibírja évekig, mondhatok 200ezerért is ami már elég komoly, meg millos áron ilyen olyan festés arany cucc meg signature gitár. Tehát egy pénzösszeget mondj légyszíves , amibe belekell férjen a gitár, egy gyakorlókombó vagy amin akarsz hangot képezni meg kábel.
2012. aug. 22. 14:45
 4/33 A kérdező kommentje:
200ezert add összesen 1 gitárra meg 1 gitárkombóra és főleg inkább greenday stílusú zenét játszanék azt olvastam hogy fender meg gibson gitárt használ az énekesük
2012. aug. 22. 15:10
 5/33 anonim ***** válasza:

Ez elég rendes összeg, ebből már lehet valamit találni.

Itt van Billy Joe Armstrong felszerelése, válogass:

[link]

2012. aug. 22. 15:41
 6/33 A kérdező kommentje:

Ezek tetszenek:Gibson Standard SG,Gibson Les Paul Custom (black),Fender Stratocaster

a gitárkombóhoz meg nem értek nem minta a gitárokhoz igen de ez a 3 gitár tetszik

2012. aug. 22. 15:45
 7/33 A kérdező kommentje:
vagy ez? [link]
2012. aug. 22. 15:52
 8/33 anonim ***** válasza:

a 200ezer sajnos kevés lesz egy rendes gibsonhoz vagy fenderhez úgy hogy mg kombó és minden más is benne legyen. Mondjuk húrkészlet,puhatok amiben hurcikolod, pengetők, heveder, kábel az benne van egy 10 esben. Marad 190. Erősítőt gondolom szobán kívül nem akarsz vinni, mivel kezdő vagy egy darabig zenekarban sem fogsz játszani tehát nem kell vmi nagy darab. Mondjuk 20ezerből megvan vmi 10wattos gyakorló cucc. Marad 170ezer. Kb ennyiből ha szerencséd van találsz jó állapotú használlt gitárokat ha itt szétnézel:

[link]

2012. aug. 22. 15:55
 9/33 A kérdező kommentje:
[link] nekem ez a gitár nagyon bejön ez jó lenne arra a célra ami nekem kell?
2012. aug. 22. 15:57
 10/33 anonim ***** válasza:
őszintén szólva nem tudom, nézegess vidiket, próbáld ki
2012. aug. 22. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!