1/4 anonim válasza:
Hallottunk már jobbat is... én bíztam bennük, de kezd elfogyni ez a bizalom. Azért még megvárom, mi lesz a vége, de nekem ez a 3 szám eddig betett.
2/4 anonim válasza:
mindenképp sokkal jobb, mint a dubstep-es, de ha nem lenne Matt éneklési stílusa, azt hinném, valami sz_r új popszám.. de még nem adtam fel a reményt, még mindig várom az új albumot, hátha találok rajta valami igazi régi muse-osat :) ja és mindenképp ott leszek a koncerten 20-án!
3/4 anonim válasza:
Tény hogy vannak sokkal jobb számaik is, de várjuk meg az albumot egészében hogy szól majd. A Muse pont attól Muse, hogy minden albumukon teljesen új hangzásokkal állnak elő, folyamatosan fejlődnek. Dögunalom lenne ha mondjuk leragadtak volna az origin of symmetrynél és még mindig ugyanazt nyomnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!