Csóri Lóri kérdése:
Hogyan lehet beszökni a Szegedi Ifjúsági Napokra (SZIN-re)?
Figyelt kérdés
Ötlet, tipp? Nincs kedvem kifizetni a méreg drágra napi belépőt, de együtt akarok bulizni a haverokkal!2012. aug. 21. 20:23
1/5 anonim válasza:
:D
hát ha jól tudsz úszni, a Tiszán keresztül..de gondolom ott is lehetnek valami őrök, meg előbb-utóbb észrevennék, hogy nincs rajtad karszalag.
de talán éjszaka nem olyan feltűnő..hajrá:)
2/5 anonim válasza:
végülis sikerült? :D én bent voltam, sátoroztunk, és láttam 1-2 embert aki kivezettek, amiből az jött le h nagyon sehogy se lehet belógni mert úgyis lebuknak.. :S :D
3/5 anonim válasza:
de gáz lehetett azért nekik :s :D
amúgy ott mászkáltak a hajók, még éjszaka is világítással a Tiszán, szóval tényleg nem egyszerű feladat lenne belógni..mondjuk a kérdező szerintem csak viccelt ezzel:D
4/5 anonim válasza:
Annyira nem lehet nehéz, lemászol a Belvárosi híd lábáról, vagy valahogy átvergődsz a Tiszán, és kérsz valamelyik haverodtól egy lejárt napijegyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!