Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől lett ilyen népszerű ez...

Mitől lett ilyen népszerű ez a zene?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic Végülis annyira nem rossz de vannak ennél sokkal jobb zenék is csak azok nincsenek agyon játszva a rádióba.

2012. aug. 19. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert erre van szüksége a mai generációnak... Ennyi. Na meg azért, mert média jól nyomja az ipart. :) Amúgy én sokszor tapasztalom, hogy van egy tök jó banda, akik tényleg tehetségesek, de nem úgy néznek ki mint a b*zi médiasz*rok, és ezért már nem is kellenek. Őket nem tudják, úgy nyomatni, mint pl. azt amit te linkeltél.
2012. aug. 19. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem nem a zenével van a bajom hanem azzal hogy naponta 5x hallom már a rádióba és már fejből tudom a szöveget annyit nyomják és már unom az egészet(persze ez nem csak a belinkelt zenére vonatkozik) Tetszenek nekem a mai zenék is csak az nem tetszik hogy éjjel nappal csak ezeket nyomatják a rádióba és a tévébe is. Főleg ezt a zenét amit most belinkeltem. A Class Fm naponta 100x lejátsszák.
2012. aug. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!