Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok zenéket, együtteseket...

Tudnátok zenéket, együtteseket ajánlani? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Rock, metal, ehhez hasonlókat szeretek, mint pl: Oomph!, Nickelback, Evanesncence, Rammstein, System of a Down, Slipknot, stb. De szeretném frissíteni a zenetáramat, mert ezeket egymás után sokáig hallgatni már unalmas. Tudnátok ehhez hasonlókat ajánlani?
2012. aug. 18. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Alvin és a mókusok összes száma ( nem az animált fos)

https://www.youtube.com/watch?v=kdvbD3vyMdA

az összes linkin park

red hot chilli peppers

the unguided- pohenix down

this fire burn

Metalica

a youtube-ba beírod: wwe pankrátor zenék ( hidd el nagyon fasza zenéik vannak :))

2012. aug. 18. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm, Linkin Park, Red hot chili peppers, Metallica, ezeket hallgattam már, de a többiről még nem hallottam, nagyon tetszenek, köszönöm :D
2012. aug. 18. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Avenged Sevenfold, Stone Sour, Megaherz, Dirty Little Rabbits, Murderdolls, Rage Against The Machine, Rise Against, The Grenma, Fish!, Nightwish, Billy Talent, Disturbed, Foo Fighters, In Flames, Korn (régi számaik, amiben nincs dubstep), Mudvayne, Mushroomhead, Papa Roach, Skillet, The Killing Tree, The Nearly Deads, Three Days Grace, Touché Amoré.
2012. aug. 18. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
És a Skillet :) Imádom a Camatose és a Whispers in the dark c számukat :D
2012. aug. 18. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :D Egy időbe bele fog telni, mire meghallgatom az összeset, de nagyon szépen köszönöm így is :D
2012. aug. 18. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!