Tudtok MAGYAR dalokat amiket nem nehéz elénekelni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 11:27
1/8 anonim válasza:
Fluor - Mizu
Barbee számai
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás :D
16 tonna fekete szén :D
4/8 anonim válasza:
A magyar népdalkincs az egyik leggazdagabb. Minden dalnak legalább 5 féle szöveg és 5 féle dallamvariációja létezik tájegységektől függően. Remélem, elegendő lesz. Vannak közöttük szépen díszítettek és vannak egyszerűbbek is.
7/8 anonim válasza:
mi számít neked nehéznek? amúgy a disneyket nem olyan nehéz... hungária, hooligans, ilyenek
8/8 anonim válasza:
Szerintem ezekből bőven akad magyar, énekelhető dal. A Csalamádé egy olyan daloskönyvsorozat, amelyben mintegy 900 dal kottástul akkordostul illusztrációstul benne foglaltatik. Ennek az össztartalomjegyzékét linkeltem be. Noha nem mind magyar, merem állítani, hogy legalább a fele. És ezek tényleg énekelhető dalok.
És emellett én is ajánlom a népdalokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!