Halott Pénz - A feneked a gyengém. Hová süllyed még ez a világ?
Figyelt kérdés
Ez most komoly?Hová lett a kultúrált szórakozás?Ez manapság az eladható zene?Ez a szöveg?Komolyan elkeseredtem.A mai fiatalok ilyen alpári zenének nevezett mocskot hallgatnak?Nem vagyok öreg,21 éves vagyok,de mikor pár perce a kapcsolgattam a tv-t és ezt megláttam a viván majdnem sokkot kaptam!Szeretem a zenét,én komoly zenét hallgatok,a lágy zongora dallamok megnyugtatnak.Nem mondom hogy a tinik hallgassanak komoly zenét,nem ez manapság a "divat",de ez már sok!Szerintetek?2012. aug. 18. 01:27
1/7 anonim válasza:
ha nem tetszik ne hallgasd nem egyszerű?:)
2/7 virágocska11 válasza:
ha nem tetszik a könnyű zene, hallgass komoly zenét!
3/7 anonim válasza:
Fog ez még lejjebb is süllyedni, ne félj. Manapság minden cripple-ből énekes lesz. Jómagam Nightwish-t hallgatok leginkább, valamint punk rockot, melody-t, metal-t meg a 90-es évek diszkózenéit. Mást semmit. Ami manapság megy az undorító. De a színvonal csökkenése nem csak ezen a téren figyelhető meg. Nézz meg egy mai filmet, meg mondjuk egy 80'as vagy 90'es években készült alkotást. Nézd meg a mai szórakozást. Drog, pia, cigi. Enélkül már nem megy. Nézd meg a mai fiatalokat, hogy mi lesz belőlük. Még írni sem tudnak normálisan, dolgozni meg véletlenül sem szeretnek, mert hát miért is kellene nekik... Manapság nem divat már erősnek, határozottnak sem lenni, ha férfi vagy. Ha "kigyúrt" vagy az már nem menő, ha felbírsz bontani egy befőttet az már ritkaságszámba megy. Kis bu*isan kell álldogálni meg felöltözni, hosszú hajat növeszteni és akkor leszel menő. Conan, a barbár, Véres sport, Kereszapa...Ezek nekem voltak építő jellegű filmek. Manapság mi a divat? Buliszervíz, meg az esküvőszervező köcsög. Bocs, hogy így elkalandoztam, csak én ezeken a dolgokon valahogy nap mint nap elgondolkodom...
4/7 anonim válasza:
Ez a szám egyáltalán nem tartozik a "divatzenék" csoportjába. Vannak előadók (Fluor, Justin Bieber, One Direction, stb.), akik tényleg divatszámokat gyártanak, és csak a pénzért csinálják. Halott Pénz nem tartozik közéjük! Nézz körül, milyen zenéket hallgatnak manapság a fiatalok. Ez a szám hozzájuk képest mestermű!
5/7 anonim válasza:
Majd elmúlik a nagy komolyság (21 évesen -Lol)!
Ha nem akkor meg maradsz langyi kis p*cs ;)
Lányok vagy ilyesmi eszedbe jutott már? :D
Azzal kéne foglalkozni nem ilyen felháborodott nyugger dumákat nyomni.
Halott pénznek ez nem egy jó száma, de a többi jobban sikerült ;)
Ne légy negatív!
Peace!
6/7 A kérdező kommentje:
3. veled teljesen egyet értek :( Amúgy elhiszem hogy vannak értelmesebb számai,csak tegnap pont ezt szúrtam ki.Kedves utolsó,nem hiszem hogy lányokkal kellene foglalkoznom,hiszen én is az vagyok :) Két éve boldog kapcsolatban élek,úgyhogy ezzel nincs probléma :)
2012. aug. 18. 20:51
7/7 anonim válasza:
Ennél jobb számot, mit akartok??? Ez egy ötletes jól kivitelezett jó szám, amit a Halott Pénz megalkotott..Amúgy meg az elsővel értek igazán egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!