Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik az a a Jackson szám...

Melyik az a a Jackson szám amelyikben a végén leopárddá ˝változik˝?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
remember the time
2009. júl. 22. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Black or white
2009. júl. 22. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is Remember the time, csak youtube-on nincs fent a legvége a klippnek. emlékszem hogy kergetik őt a végén, és egy nagymacskává változik a végén, és megtámadja a kergetőit, szembefordul velük.
2009. júl. 23. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Megnéztem mind a két klippet. A Remember time-ba nem láttam, hogy átváltozott volna. Mert mikor közrefogják akkor ilyen porrá lesz és úgy viharzik ki a teremből és egy macska megy át a képernyőn.

A Black or White-nál van az az arc montázs és mikor vége van a "forgatásnak" akkor Michael kimegy az utcára állatként és utána változik át vissza emberré, ott az utcán nyom le egy kisebb táncot autónak a tetején ugrál stb.

2009. júl. 23. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!