Van keresztény elektronikus zene vagy zenész?
Figyelt kérdés
A kérdés nem pontos de szerintem lehet érteni :) Ha van ilyen akkor megadnátok az előadó nevét :)2012. aug. 15. 15:46
1/10 anonim válasza:
Miért, pld. keresztény rockzene van? :)
4/10 chrishu válasza:
Van. Egyszer hallottam egy dubstep számot ami állítólag keresztény volt...
Volt benne egy kis tüc-tüc bevinnyogtak 2 mondatot és tüc-tüc...
Biztos van jó elektronikus keresztény zene is de olyanról nem haloottam
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki normálisan válaszolt! :)
2012. aug. 15. 17:26
6/10 A kérdező kommentje:
és van keresztény rock zene -.-" :) a banda neve: Petra
2012. aug. 15. 17:30
7/10 anonim válasza:
rengeteg keresztény rock együttes van nem is gondolná az ember:D pl thousand foot krutch vagy a skillet is
8/10 A kérdező kommentje:
Igen de elektronikus zenés kéne :D :D
2012. aug. 15. 17:44
9/10 anonim válasza:
Egyszer még középiskolás voltam, leszólított minket valami arc, hogy lesz hétvégén valami keresztény house buli, és jöjjünk. Vicces volt a stílus, ahogy erről beszélt. Ha ma jön ide egy ilyen hozzám, biztosan vitatkoznék vele, megmondanám, hogy a house, techno, trance, dubsteb, goa és a többi förmedmény nem zene, és egy férfiember amúgy is csak azért megy olyan buliba, hogy hátha valakit megdughat, amit pont ők, vallásukat gyakorló keresztények álszent módon elleneznek.
10/10 Mathekah válasza:
Capital Kings nekem nagyon bejött ;) ja és természetesen keró :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!