Valaki tud olyan oldalt ahol meg lehet nézni hogy bizonyos filmekben milyen zene megy?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy van valami OST, de ez egy mozaik szó, valaki le tudná írni az "OST" teljes nevét. Úgy tudom ha beírjuk a film címét angolul, és utána hogy ost, ekkor működnie kellene. De nekem nem megy, vagyis nekem nem hozza be.2012. aug. 14. 19:58
1/2 anonim válasza:
ha beírod a film angol címét, és utána hogy soundtracks, akkor kidobja:D Én amúgy az imdb.com-ot szoktam linkelni mindenkinek:) Ott is ki van írva az angol cím is, meg port.hu-n is, de azt hiszem az első soundtrack-os az imdb szokott lenni, de máshol is meg lehet találni:)
2/2 A kérdező kommentje:
Ok köszi a választ. Már rájöttem. :d De az a zene pont nincs közte ami nekem kellene. De azért köszi!!! :D
2012. aug. 14. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!