Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a jobb énekes? Ozzy...

Melyik a jobb énekes? Ozzy Osborne vagy justin bieber?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 19:45
1 2 3
 11/24 chrishu ***** válasza:
93%
Ozzy
2012. aug. 22. 20:13
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
4# Én meg azt nem értem, hogy miért mi vagyunk a divatzene b*zik mikor te szavaztál züsztinre...xD
2012. aug. 22. 20:23
 13/24 Anna Reverse ***** válasza:
89%
Ennek NEM kellene kérdésnek lennie...Ozzy jobb...nem is kicsit...
2012. aug. 22. 21:33
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Ozzy \m/
2012. aug. 29. 11:27
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Nagy metal rajongó vagyok, egyik kedvenc énekesem ozzy.

Viszont biebernek van hangja operához,

Sajnos a normális zene helyett a pénzt választotta, így (mivel nem szeretem a zenéjét) ozzyra szavazok.

2012. aug. 29. 23:53
 16/24 Kriszti8 ***** válasza:
54%

Justintól csak a boyfriendet hallottam:DKÖSZÖNÖP SZÉPEN ANNYI ELÉG IS VOLT A FIÚBÓLxdd

Ozzy-tól életemben nem hallottam még egy számot sem.csak láttam a reflektor tv-n egy nyilatkozatát.de valljuk be Justinnál mindenki jobb szal még ha nem is ismerem de akk is Ozzy:D

légyszíves linkeljétek be Ozzy Osborne legjobb számát:DD

kíváncsi vagyok rá és nem lenne jó ha pont a leegszarabbra esne a választásom és azt hallgatnám meg:D

2012. aug. 31. 22:30
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Idióta kérdés, idióta kérdező!

Szerintem egyértelmű, hogy milyen válaszokat vártál... De van aki Justin Biebert jobban szereti, és ezzel semmi baj sincsen. Nem lesztek attól értelmesebbek, hogy leszóljátok őt. És egyébként én is Ozzy-ra szavazok, de ez az egész szánalmas... Ugyanúgy, ahogy Justin nevét direkt kisbetűvel írtad.

Szerintem ő is ember, és azért, mert sok tinilány szereti, azért nem kell lenézni. Emberként lehet, hogy többet is ér, mint Ozzy, de ezt mi már nem tudhatjuk.

2012. szept. 6. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:
te troll.
2012. okt. 9. 19:04
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
Justin!!!!
2013. jan. 1. 19:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Dzsásztin Bíbernek még azért sok mindent le kell tenni az asztalra h olyan legyen mint Ozzy. Igazából, annyira jó sose lesz...
2013. jan. 17. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!