Tényleg gáz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A másodiknak van igaza!! ha megkérdezed, hogy gáz-e.... hát az már eleve nem túl jó. DEe könyörgöm, a normális emberek, normális zenéjükkel, a szarért foglalkoznak már ezekkel az előítéletekkel?? Miért, gondolod, hogy a rapperek például nem kapják meg ugyanezt?? Dehogynem... Szerinted mi lett volna, ha a Beatles is foglalkozik azokkal, akik nem szerették a zenéjüket? ;))
Jah igen... Lehetne egy kérdésem?? Akkor nálatok mi a füves zene fogalma, ha már sp meg fluor meg justinbieber is az? Húúúhh.
Még egy dolog. Aki igazán szereti a zenét, amit hallgat, szerintem azt nem érdekli, hogy ki mit gondol. Ne értsd félre, ez most nem ellened akart lenni.
Ezt most ugye azért írtad ki, hogy mindenki elmondja neked, hogy mennyire örülnek, hogy te nem olyan vagy, mint a többi tini, és milyen ügyes vagy, hogy inkább ilyeneket hallgass..?
Amúgy meg nem, egyáltalán nem gáz. Mindenki olyan zenét hallgat, amilyen neki tetszik.
Kérdező: Én eddig is teljesen nyugodt voltam, de azért köszönöm. :)) Bocs, csak kicsit átlátszónak tűnt a kérdésed, de ha nem így van, elnézésedet kérem. ^^
Most is leírom, hogy; nem, egyáltalán nem vagy gáz.
Nincs semmi baj! :D
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!