Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg gáz? (Kérdésed túl...

Tényleg gáz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Én a Bon Jovi-t,rap,metál,rock zenéket szeretem, de az osztálytársaim/haverjaim a füves zenéket,one direction-t,sp,fluor,skrillex és társait részesítik előnyben, és azt állítják, hogy tök béna zenéket hallgatok. Szerintem meg elmehetnek a Justin Bieber-ükkel a busba.

2012. aug. 14. 12:27
1 2 3
 11/23 k.lau13 ***** válasza:
14%

A másodiknak van igaza!! ha megkérdezed, hogy gáz-e.... hát az már eleve nem túl jó. DEe könyörgöm, a normális emberek, normális zenéjükkel, a szarért foglalkoznak már ezekkel az előítéletekkel?? Miért, gondolod, hogy a rapperek például nem kapják meg ugyanezt?? Dehogynem... Szerinted mi lett volna, ha a Beatles is foglalkozik azokkal, akik nem szerették a zenéjüket? ;))

Jah igen... Lehetne egy kérdésem?? Akkor nálatok mi a füves zene fogalma, ha már sp meg fluor meg justinbieber is az? Húúúhh.

Még egy dolog. Aki igazán szereti a zenét, amit hallgat, szerintem azt nem érdekli, hogy ki mit gondol. Ne értsd félre, ez most nem ellened akart lenni.

2012. aug. 16. 17:45
 12/23 ~Alina22_* ***** válasza:
35%

Ezt most ugye azért írtad ki, hogy mindenki elmondja neked, hogy mennyire örülnek, hogy te nem olyan vagy, mint a többi tini, és milyen ügyes vagy, hogy inkább ilyeneket hallgass..?

Amúgy meg nem, egyáltalán nem gáz. Mindenki olyan zenét hallgat, amilyen neki tetszik.

2012. aug. 18. 16:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: Meg kell, hogy nyugtassalak, nem azért írtam ki a kérdést! -.-"
2012. aug. 18. 16:58
 14/23 anonim ***** válasza:
2%
Igazuk van. Tök béna zenéket hallgatsz. A rock és társai ma már nem menő. -.- Ez van ezt kell szeretni!
2012. aug. 24. 16:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyád béna...különben meg a zenét az ember nem a "menősége" miatt hallgatja, ha mégis, akkor ott nagy a baj!
2012. aug. 24. 18:43
 16/23 anonim válasza:
26%
Ne érdekeljen, mit mondanak mások. Nekem is azt mondta az egyik barátnőm, hogy nincs zenei ízlésem, azért mert Kárpátiát hallgatok, de magasból lesz*rom a véleményét, még mindig ez az egyik kedvenc bandám.:) Amúgy meg mi lenne jó, há ezeket a mai sz*arokat hallgatnám. (Tisztelet a kivételnek, mert a One Direction szer)intem jó banda.)
2012. aug. 24. 21:49
 17/23 anonim válasza:
30%
Nekem is a legjobb barátnőm totál rockos és utálja azt amit én hallgatok,mert szerinte nyálas.(és még nem tudja hogy nagyon szeretem a One directiont)Szóval el kell fogadni hogy ő ezt hallgatja te meg mást és nem kell beszélni róla.
2012. aug. 27. 11:59
 18/23 ~Alina22_* ***** válasza:
75%

Kérdező: Én eddig is teljesen nyugodt voltam, de azért köszönöm. :)) Bocs, csak kicsit átlátszónak tűnt a kérdésed, de ha nem így van, elnézésedet kérem. ^^

Most is leírom, hogy; nem, egyáltalán nem vagy gáz.

2012. aug. 29. 00:06
 19/23 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj! :D

Egyébként köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 29. 06:52
 20/23 anonim ***** válasza:
10%
igen tényleg! csak a one direction a jó!
2012. szept. 12. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!