Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok olyan zenéket,...

Mondanátok olyan zenéket, amiben ez van? " I say yeah yeah yeah"?

Figyelt kérdés

Igazából én egy régebbi zenét keresek, bulizós hangulatú:) Előadó nemét nem tudom sajnos:S

Az énekes is érdekelne meg a szám címe is!:D

Előre is köszönöm!:)

2012. aug. 13. 20:59
 1/8 Laxius-W ***** válasza:
2012. aug. 13. 21:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, de köszi:) Chris Brown nekem amúgyis túl modern:S:S De a válaszod jó, megy rá a zöld! Régies amit keresek:D Szerintem '90-es évek beli lehet az a szám:) vagy '80 :)
2012. aug. 13. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 14. 01:05
 4/8 Laxius-W ***** válasza:

Én se nagyon vagyok oda érte am, csak gondoltam.. meghát itt a GYKn láttam már olyat is, hogy tavalyira rámondták h régi, szal itt kicsit máshogy mérik az időt :D de am eszembe jutott még, ezek közül valamelyik nem lehet még esetleg? :S

http://www.youtube.com/watch?v=Xn7rIarpQBk

http://www.youtube.com/watch?v=6NXnxTNIWkc

2012. aug. 14. 01:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Hú, köszi megint:D Ugyanaz mint az elsőnél:-) Nem ezt kerestem, de azért köszi:) (Will. I. Am)
2012. aug. 14. 01:18
 6/8 A kérdező kommentje:
4-esre:D Ezek sem azok, de köszi:)
2012. aug. 14. 01:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Azt hiszem megvan:D

Nem hittem, hogy ez lesz az:-)

Beatles - She Loves You

Köszönöm a segítséget Mindenkinek!! :D <3

2012. aug. 14. 02:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Asszem véletlenül kiemelődött! Bár megnéztem a kiemelt kérdések között, és ott nem láttam, de ha kiemeltem, akkor bocsi!!
2012. okt. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!