Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdő gitárosként melyik...

Kezdő gitárosként melyik gitárt érdemesebb megvenni Epiphone DR 100 vagy Cort AD 810?

Figyelt kérdés

Inkább a mélyebb hangzást szeretem, sose gitároztam de meg akarok tanulni olvasgattam és kinéztem gitárt:

Epiphone DR 100

[link]

vagy

Cort AD 810

[link]

Mit érdemes venni amire mindenképpen szükségem lesz még hozzá? Mire kell odafigyelnem. Teljesen 0ról kezdem.

2012. aug. 11. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Cortot venném:) És tényleg megvenném, csak soha nincs rá pénzem:/
2012. aug. 11. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Ha még sosem gitároztál akkor én kezdésnek egy klasszikus gitárt ajánlanék mert sokkal könnyebben és hamarabb megtudsz tanulni rajta játszani mivel:

a bundjai távolabb vannak egymástól így az akkordokat könnyebben lehet lefogni.

műanyag húrjai vannak ami nem fáj annyira az újjaknak mint a fém húrok

[link]

Ez persze csak az én véleményem!

2012. aug. 12. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. én fémhúroson tanultam, és tényleg kegyetlenül fájtak az ujjaim az első néhány hétben. de viszonylag gyorsan átment a dolog, a gitár hangja pedig kárpótolt:))
2012. aug. 12. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy fájnak az ujjaid, de klasszikuson nagyságrendekkel nehezebb játszani. sokkal nagyobbak a távolságok a húrok között és hacsak nem klasszikus zenét akarsz játszani, akkor nem hinném, hogy tetszeni fog a hangja.
2012. aug. 12. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
azt kihagytam, hogy én a cortot ajánlanám.
2012. aug. 12. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezt a számot nehéz lenne megtanulni kezdőként? Kanállal..

http://www.youtube.com/watch?v=PECpA9a_2zQ&feature=BFa&list=..

2012. aug. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!