Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dobnál a duplázó melyik a jobb?

Dobnál a duplázó melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Most jelenleg egy Millenium duplázóm van (3. gazdája vagyok) és eléggé le van már strapálva ezért szeretnék egy újat venni. Mivel ez már csörög, csattog és igen szétkoptak a mozgó alkatrészek ezért kerül sor újra. De a fő kérdésem az, hogy eddig csak láncos lábgépeket használtam de most olyanba gondolkodom ami fix vagyis fémmel van felfogatva. (hirtelen csak videót találtam képet sajnos nem) de remélem látható mit is kérdezek http://www.youtube.com/watch?v=bEVHBHKqBfQ És ha valakinek van vagy használt már ilyet, mi a tapasztalat? Jobb ez a fajta mint mondjuk a láncos?

2012. aug. 11. 10:03
 1/5 A kérdező kommentje:
és azt elfelejtettem, hogy ha márkákat is tudnátok ajánlani azt megköszönném!
2012. aug. 11. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tama Iron Cobra az fasza ... :D
2012. aug. 12. 21:22
 3/5 A kérdező kommentje:
próbáltad vagy neked van? mennyire bírja a kiképzést?
2012. aug. 14. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
próbáltam (de nem is egyszer)... csak annyit mondok hogy minden híresebb dobosnál megfordult már, ha nem is még most is azt használja... a világ legjobb duplázói közé tartozik.... (de kb. 100k ba kerül... csak úgy mondom.. :D )
2012. aug. 14. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:
igen aztán megláttam az árcédulát és ... igen:D
2012. aug. 14. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!