Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek teszenek a mai zenék?

Nektek teszenek a mai zenék?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az olyan zenékre amit a rádió 1-en és a classfm-en adnak.

szerintem ezek a mai zenék elég fosok lettek.

2012. aug. 10. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem azt hallgatod, ami neked tetszik?:)
2012. aug. 10. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Hallgass ROCKOT!!!!!!!!!!!Annak legalább van mondanivalója! L
2012. aug. 10. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom hogy a mai zenék között is lehet találni minőségi,jó zenét.Biztos vagyok benne,hogy mindenki talál kedvére valót :)

Én sem tudom nagyon értékelni,a mai pop zenét leginkább,de nem is ott keresgélek :)

Én rádióban csak is a Petőfit hallgatom,nekem azok a zenék tetszenek :)

2012. aug. 10. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó, csak kiváncsi voltam nektek mi a véleményetek, kösz a válaszokat!
2012. aug. 10. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek
2012. aug. 10. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem, bár aminek van egy kis természetes hangzása azt még meghallgatom, de ma már alig találni olyat, amiben nem az elektronika dominálna (pl. Skrillex zenének nem nevezhető felvételeitől a falat kaparom)

A Petőfi Rádión azért még néha sikerül elcsípni egy-két jó számot (van 1-2 jó kortárs magyar), de az általad említett 2 rádiót messzire elkerülöm (arról nem is beszélve, hogy a Rádió 1-nek van kb. 30 száma és azokat ismétli 0-24-ben. Még aki rajong is ezekért a zenékért, az is 1 hónap után halálra unja.)

És azt még elmondanám, hogy a régi nagy énekesek, együttesek még maguknak írták meg a szöveget, alá a zenét, ők csinálták a koreográfiát, stb. Ma pedig egy "énekesnek" egy dalszövegíró megírja a szöveget, aláraknak egy zenekart (vagy rosszabb esetben DJ-t), és egy modern találmánynak, az AutoTune-nak "köszönhetően" gyakorlatilag elég felolvasnia a szöveget a kedves előadónak, ugyanis mindent fel lehet hozni, minden hibát ki lehet javítani.

Érdekes, hogy pl. a Beatles, vagy Elvis Presley ezek nélkül is nagyobb sztár volt, mint ezek a mai műmájer sztárocskák valaha is lesznek.

2012. aug. 10. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem.Inkább olyanokat hallgatok mint az AC/DC,Godsmack,Asking Alexandria...stb.

A kedvencem pedig a Korn.Nagyon jók voltak idén a Szigeten.

2012. aug. 10. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Bizonyos számok tetszenek pedig Rammsteint hallgatok. Ezek a bizonyos számok csakis "Brony zenék" lehetnek.
2012. aug. 11. 09:24
 9/9 S@jtfül ***** válasza:
Nem...Az elektronikusakat pláne, de még a hangszeresek is fosak (már bocs, de így van) Én utálom őket, rádiót nem is szoktam hallgatni, csak pendrive-ot, CD-t, amin azok a számok vannak, amiket szeretek.
2012. aug. 13. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!