Jó zenék, amik illenek ezekre a szitukra? (Filmbe)
A barátaimmal filmet forgattunk, nagyjából készen is van, csak zenéket nem találok hozzá, ebben szeretnék most segítséget kérni.
1. Sírós szám --- (a főszereplő összeveszett kb mindenkivel a környezetében, és hát elég magányos, mert a születésnapján csak az anyja köszönti föl)
2. Pörgős szám --- (betörnek egy diáktársul házába, mert bizonyítékokra van szükség, de nem túl izgalmas rész, inkább vicces, mert elég sokat szerencsétlenkednek.
3. Izgalmas zene ---- (menekülős jelentre)
4. Vidám zene ---- (az új barátaival lóg, és jól érzi magát)
5. Misztikus zene --- (Éjszaka, a tengerparton valami történik, valami különös, aminek a főhős is szemtanúja)
6. Visszaemlékezős, szomorkás szám.
7. Gyors, egyszerű szám ---- (a biciklitúra a városban, és a környékén, ez alá kellene még zene)
8. - Végül nem ártana egy főcímdal, vagy témadal, vagy akármi, ami a film több pontjában is felbukkan. Lehetőleg egyszerű, könnyed, boldog dallam, de igaziból majdnem mindegy.
Előre is köszönöm, ha valakinek lenne ötlete valamelyik számra, és megosztaná velem :) Sokat segítene!
Már hogyne lenne, köszönöm a kérdésed, megtisztelő! :)
1.
Moby Dick - Zokog a Lelkem
Rómeó Vérzik - Sötét ég
Tankcsapda - Múlik
2.
Metallica - Dyers Eve
Slayer - Raining Blood
3. Ugyanaz, mint a 2-es, plusz:
Pantera - Fucking Hostile
4.
Best Coast - Sun Was High (So Was I)
Wild Nothing - Live in Dreams
5.
Diablo II - Tristram Theme Song
Metallica - The Call of Ktulu
6.
Nirvana - Seasons in the Sun
The Velvet Underground - Sunday Morning
7.
Kispál és a Borz - Autók a tenger felé
Codes in the Clouds - Look back, look up
Steelheart - We All Die Young
8. The Velvet Underground - Sunday Morning
Fúúú, eddig ennyi, ha alhatok még rá egyet, lesz több is :)
3. Darude-Sandstorm ( a klipben is menekülnek )
Remélem tudtam segíteni.
2. Esetleg Soulja Boy- Crank That
Jah..A 7. lehetne még ez : Vastag Tamás és Vastag Csaba-Őrizd az álmod, míg élsz.
Sztem nézd meg a Forever the Sickest Kids-t nekik egy rakat olyan számuk van amik ezekbe a szituációkba illenek:
1.---coffe break, bipolar baby!
2.---hip hop chick, shes a lady
3.---do or die (még a íme is passzol: tedd meg vay halj meg xD), catastrophie
4.---crossroads
5.---keep on bringing me down
6.---take it slow, summer song
7.---she likes, good life
Föcímdalnak vagy témadalnak pedig: whoa oh!, robots and aliens, uh huh
Valahagy így gondolom én...remélem tetszik ez az összeállítás xD
:D
Elözö vagyok. Menekülösre eszembe jutott mégegy: the way she moves
:)
Húha, nagyon köszönöm mindenkinek, akadtak olyanok, amik teljesen megfeleltek az elképzeléseimnek :)
Utolsó: még megkérdezem a többieket is, de engem nem zavar. Am miért érdekel? Nem lett nagy műalkotás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!