Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak it Stratovarius,...

Chrishu kérdése:

Vannak it Stratovarius, Wisdom vagy Sonata fanok?

Figyelt kérdés

2012. aug. 8. 18:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Vannak. Nekem az egyik kedvencem a SOnata Arctica.

Miért ?

2012. aug. 8. 18:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem ezek a kedvenc zenekaraim és nincs annyi rajongójuk mint pl a Metalica-nak. Úgy látszik nem vagyok egyedül :)
2012. aug. 8. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
A Metallica túl van hypolva, azért van annyi rajongójuk.
2012. aug. 8. 18:48
 4/14 Rékcsi ***** válasza:

Én imádom a Sonata Arcticat, az egyik kedvenc együttesem és amúgy nagyon sok rajongója van.

15/L

2012. aug. 9. 16:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Úgy látom a Sonatát sokan szeretik :D

Wisdom, Strato?

2012. aug. 10. 09:30
 6/14 Evilkiller ***** válasza:
100%

Nem tudom, azt honnan vetted, hogy a Sonatanak nincs akkora rajongói tábora, ez egyszerűen nem igaz!

Én ott voltam most hegyalján a koncertjükön, és öröm volt nézni azt a sok embert, aki mind énekelte a számokat, a többi külföldi előadónál meg alig voltak páran, akik tudták a szöveget!

Egyébként senki ne nézzen hülyének (bár ha annak néztek, az sem különösebben érdekel), de 23 éves kő rocker fiú létemre elsírtam magam, mikor Tony elkezdett énekelni! :)

2012. aug. 15. 02:14
 7/14 Tóth Szabolcs (RoMe ***** válasza:
fan nem vagyok de mindhármat nagyon szeretem
2012. aug. 16. 21:30
 8/14 Huligáncs válasza:
Wisdom nagy kedvenc.Szomorú,hogy többet hívják őket külföldre,mint idehaza. Profi power metal!
2012. aug. 26. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem mindhárom együttest. Wisdom koncerten már tomboltam is nagyokat! \m/

Épp most is Sonata koncertfelvételt nézek/hallgatok :D

2012. nov. 5. 00:38
 10/14 anonim ***** válasza:

#6 -os ez olyan aranyos, hogy elsírtad magad!! :) Egyáltalán nem nézlek hülyének, sőt.. ;) Én a Maiden koncerttel voltam így, igaz én lány vagyok, de akkor is na :)

Nagy álmom egy Sonata koncertre eljutni.

2012. nov. 5. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!