Tudnátok ilyen rock/metal zenéket?
Slayer - Raining Blood
Slayer - Angel of Death
Slayer - South of Heaven
Slayer - Bloodline
Slayer - God Hates Us All
Metallica - Dyers Eve
Metallica - Disposable Heroes
Metallica - No Remorse
Sepultura - Attitude
Sepultura - Orgasmatron
Sepultura - Territory
Megadeth - 99 Ways to Die
Tankard - Slipping from Reality
Impaled Nazarene - Armageddon Death Squad
Pantera - Fucking Hostile
Pantera - Cowboys From Hell
Pantera - Walk
Devil's Whorehouse - Pentagram Murder
Ragnarok - Murder
U.D.O. - Thunderball
Nattefrost - Sluts from Hell
Akela - Megkísértelek
Akela - A Fenevad
Akela - Élve Eltemetve
Akela - Nem Hiszek
Akela - Szemet Szemért
Moby Dick - Ugass Kutya
Blind Myself - Kain
Vital Remains - Dechristianize
Cannibal Corpse - Make Them Suffer
Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face
Cannibal Corpse - Sentenced to Burn
Plusz ezektől szinte bármi jó :D
Kösz, hogy kedvet adtál a metálhoz.
Fú. Hát nem metál, "csak" rock, de hallgasd meg Papa Roach - Getting away with murder című albumát. Tegnap pont azt hallgattam én is, meg mikor ideges vagyok, mindig :)) És nagyon állat, az album végére már egész jó hangulata van a számoknak, szóval nálam pont jó levezetni az idegességet. Hú, ez hülyén hangzott biztos. Na nem baj :DD
Aztán ott van még... (boc snem tudok most linkelni, rohadt lassú a gép fél óra mire megtalál egy számot)
Bullet For My Valentine-nak rengeteg szááma.... Pl. The Last Fight, Hand of Blood, Your Betrayal, No Control(ez kifejezetten, a többi inkább úgy, hogy nem figyeled a szöveget), Room 409, Fever, Alone, 10 Years Today, 4 Words...
Hát, hangulatára olyasmik, mondom, a szövegeket nem tudom, úgyhogy ha mégse, akkor bocs.
Aztáááánn.... Dream Theater - As I Am, és az Endless Sacrifice is, bár annak csak egy része olyan, de az nagyon jó
Akkooorr... Linkin Park - Given Up és No More Sorrow
Még Papa Roach - Las Resort
Three Days Grace - The Good Life, Riot(bár ezt asszem már valaki írta), Overrated, I Hate Everything About You
Nem tudom, néha még egyolyan is belefér, hogy Bang Camaro - Revolution, bár ez nem éppen olyan, mint amilyet keresel, de azért....
Na jó. Részemről egyelőre ennyi. Később lehet hogy még írok, ha egyáltalán tetszettek ezek. Háth remélem jók lesznek :DD Jah és tényleg, ne a szöveget figyeld, mert mondjuk én szoktam,d e nem biztos hogy jól értem úgyhogy ha rosszat írtam... nah, akkor bocsi xD :D :))
Szia! :) A nightwish-től amit küldtél azt ismerem...A Másik amit írtál az is tetszett,pláne ez a daluk :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!