Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok ilyen rock/metal...

Tudnátok ilyen rock/metal zenéket?

Figyelt kérdés
Amit leginkább akkor hallgattok,amikor rossz a kedvetek vagy csalódás ér? Nem lassú számokra gondolok,hanem pörgősekre amiket azért hallgatok mert dühösek vagytok és próbáltok nem törődni a csalódással......14L
2012. aug. 8. 17:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Death Note, ugyebár ;)
2012. aug. 9. 16:56
 12/22 anonim ***** válasza:

Slayer - Raining Blood

Slayer - Angel of Death

Slayer - South of Heaven

Slayer - Bloodline

Slayer - God Hates Us All

Metallica - Dyers Eve

Metallica - Disposable Heroes

Metallica - No Remorse

Sepultura - Attitude

Sepultura - Orgasmatron

Sepultura - Territory

Megadeth - 99 Ways to Die

Tankard - Slipping from Reality

Impaled Nazarene - Armageddon Death Squad

Pantera - Fucking Hostile

Pantera - Cowboys From Hell

Pantera - Walk

Devil's Whorehouse - Pentagram Murder

Ragnarok - Murder

U.D.O. - Thunderball

Nattefrost - Sluts from Hell

Akela - Megkísértelek

Akela - A Fenevad

Akela - Élve Eltemetve

Akela - Nem Hiszek

Akela - Szemet Szemért

Moby Dick - Ugass Kutya

Blind Myself - Kain

Vital Remains - Dechristianize

Cannibal Corpse - Make Them Suffer

Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face

Cannibal Corpse - Sentenced to Burn

Plusz ezektől szinte bármi jó :D

Kösz, hogy kedvet adtál a metálhoz.

2012. aug. 9. 19:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Álltalában Rockot szoktam hallgatni,ezért kértem segítséget :)
2012. aug. 10. 12:27
 14/22 k.lau13 ***** válasza:
46%

Fú. Hát nem metál, "csak" rock, de hallgasd meg Papa Roach - Getting away with murder című albumát. Tegnap pont azt hallgattam én is, meg mikor ideges vagyok, mindig :)) És nagyon állat, az album végére már egész jó hangulata van a számoknak, szóval nálam pont jó levezetni az idegességet. Hú, ez hülyén hangzott biztos. Na nem baj :DD

Aztán ott van még... (boc snem tudok most linkelni, rohadt lassú a gép fél óra mire megtalál egy számot)

Bullet For My Valentine-nak rengeteg szááma.... Pl. The Last Fight, Hand of Blood, Your Betrayal, No Control(ez kifejezetten, a többi inkább úgy, hogy nem figyeled a szöveget), Room 409, Fever, Alone, 10 Years Today, 4 Words...

Hát, hangulatára olyasmik, mondom, a szövegeket nem tudom, úgyhogy ha mégse, akkor bocs.

Aztáááánn.... Dream Theater - As I Am, és az Endless Sacrifice is, bár annak csak egy része olyan, de az nagyon jó

Akkooorr... Linkin Park - Given Up és No More Sorrow

Még Papa Roach - Las Resort

Three Days Grace - The Good Life, Riot(bár ezt asszem már valaki írta), Overrated, I Hate Everything About You

Nem tudom, néha még egyolyan is belefér, hogy Bang Camaro - Revolution, bár ez nem éppen olyan, mint amilyet keresel, de azért....

Na jó. Részemről egyelőre ennyi. Később lehet hogy még írok, ha egyáltalán tetszettek ezek. Háth remélem jók lesznek :DD Jah és tényleg, ne a szöveget figyeld, mert mondjuk én szoktam,d e nem biztos hogy jól értem úgyhogy ha rosszat írtam... nah, akkor bocsi xD :D :))

2012. aug. 10. 20:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó csajszi :D Neked is köszi...Néhányat azok közűl ismerek amiket írtál,de sokat nem szóval hallgatás megy ezerrel van időm :D A szöveg meg nem számít,majd úgy is megnézem ha érdekel,meg tetszik a szám :)
2012. aug. 11. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok: hogy tetszett a hero metal? :)
2012. aug. 11. 20:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Szia! :) A nightwish-től amit küldtél azt ismerem...A Másik amit írtál az is tetszett,pláne ez a daluk :

http://www.youtube.com/watch?v=EQTi9GYm1G8

2012. aug. 12. 14:17
 18/22 A kérdező kommentje:
Reméllem így gondoltad :)
2012. aug. 12. 14:20
 19/22 k.lau13 ***** válasza:
Húúhh, hát ha tényleg meghallgatod amiket írtam.... Akkor örülök, hogy írtam valami újat is =DD Remélem tetszettek =))
2012. aug. 16. 18:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Children of Bodom - In Your Face!!!!!! :DD
2012. aug. 19. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!