A Metálnak melyik alfaját hallgatod? (természetesen Metálosoknak szóló kérdés)
Metál kisbetű, metálos szintén.
heavy, thrash, melodic death, folk /Dalriada, Eluveitie féle, nem a Korpiklaani féle/, glam, power, symphopower, szeretem még az avantgarde zenekarokat is.
Tudom,hogy a helyesírás szerint hivatalosan kisbetű,de én a zene iránti tiszteletből írtam nagybetűvel.És mindig így írom.Egyébként köszi a választ.
Jöhet még!
Nekem a metal szóról a Stratovarius ugrik be(kissé light-os banda de azt ismertem meg előszö és a zenéjük is jó)
Alfajból több van. Szeretem például a power/heavy metalt, de a Death/Black stílust is kedvelem. Továbba ottvan a szimfonikus, klasszikus és a speed.
Viszont a NU és a rap metált ki nem állhatom
alter stoner nu black trash metalcore
metálról talán a nagy négyes ugrik be először :)
melodic death, és folk főként.. de metalcore-t is meghallgatom :)
nekem a Bodom és tán Korpiklaani ugrana be (:
nu (pl.:korn,slipknot),black (pl.:gorgoroth,dark funeral),symphonic black (Dimmu borgir),melodic death (Children of bodom,norther),thrash (kreator,slayer,destruction,stb.),Groove (Pantera),Heavy (Ossian,kalapács,stb.)naggyábol ennyi de lehet hogy kihagytam valamit.
konkrétan a 'Metál' szóról mindig más banda jut eszembe,de általában a Pantera vagy a Slipknot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!