Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok ajánlani pár szerelme...

Tudnátok ajánlani pár szerelmes rock zenét?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani pár szerelmes rock zenét?

lehet pop-rock-tól kezdve metálig bármi..

főként angolt de lehet magyar is :)

2012. aug. 6. 18:04
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Írhatsz még nyugodtan, de inkább olyan stílusút, mint a Dead by April :) Az tetszik :)) A többi amit utoljára linkeltél annyira nem.. ://
2012. aug. 7. 22:47
 23/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Az első nagyon tetszik :)

2012. aug. 8. 13:20
 24/32 A kérdező kommentje:
Az Escape The Day is nagyon jó :)
2012. aug. 8. 13:28
 25/32 A kérdező kommentje:

Amaranthe *-*

Nagy jó! :)

2012. aug. 8. 17:07
 26/32 A kérdező kommentje:
*Nagyon
2012. aug. 8. 17:07
 27/32 anonim ***** válasza:
Héé vigyázz a szádra akárki vagy :D Igen hallottam rockot,szinte csak azt,de valahogy az ilyen témában írt dalok nem őszinték annyira. Rock lényege a düh és a lázadás,nem a nyál és a sggnyalás. Amúgy jah,van egy kis képzavar. Rock alatt rögtön a metálra és a hard rockra gondoltam,sorry. Ezek itt tényleg jó kis szerelmes rock számok,majd lakmározok belőlük. De kérek egy szerelmes dalt a metallicától,guns n rosestól,vagy az iron maidentől. Ez a három a legnépszerűbb mostanság.
2012. aug. 8. 17:40
 28/32 anonim ***** válasza:

Kedves Pudva!

Az általad (vagy mások által) legnépszerűbbnek tartott együttesek neve helyesen írva: Metallica, Guns N' Roses, Iron Maiden. Légyszíves tiszteljed meg e zenekarokat azzal, hogy nagybetűvel írod a nevüket!

S íme a kért zenék:

[link]

[link]

[link]

A fentieken túlmenően pedig biztosan találsz még a szerelemről szóló dalokat, ha végighallgatod az összes lemezüket ;)

Véleményem szerint a rock nemcsak a lázadásról szól...

Üdvözlettel, Bamina

2012. aug. 8. 19:02
 29/32 A kérdező kommentje:

Kedves Bamina!

Az említett előadóktól én is pont ezt a három dalt linkeltem volna be :)

Gyönyörű dalok!

Pudva: Hallgasd meg amiket nekem linkeltek :) Van már jó pár :D mindegyik arról szól amiről kértem, szerelmes dalok, rock dalok..

Jó hallgatást ;)

Eddigi válaszadóknak köszönöm szépen! Még mindig lehet írni :D

2012. aug. 8. 21:40
 30/32 anonim ***** válasza:
2012. aug. 11. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!