Mi a véleményetek a dubstepről? Szerintetek zene?
Természetesen zene. Aki azt mondja nem az szimplán idióta, hiába hiszi magát felsőbbrendűnek, mert ő nem hallgat dubstep-et. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tudnék mutatni olyan dubstep-et, ami aztán tetszene neki.
Persze nem "értékes" zene, de nem csak olyat lehet hallgatni.
Én se csak dubstepet hallgatok, konkrétan komolyzenétől kezdve dubstepig ami csak belefér.
Tehát akkor szerinted rockon és klasszikus zenén kívül nincs is zene? Mert azon kívül már szinte semmiben sem használnak hangszereket.
Hiába gépen csinálják a zenét, ahhoz is kell tudás, hogy valami hallgatható ütemet össze lehessen dobni, és vannak igazán jó zenék, amik gépzenék.
Az '50es években a rockról mondták hogy nem zene,mert valami teljesen más volt,valami új,de semmiképp sem rossz. Mostanában a rock van abban a helyzetben mint akkor a klasszikus zene. Aki mást próbál játszani,aki mást csinál, és aki mást hallgat az már rögtön rossz.
Én bírom a lightosabb dubstep zenéket. Van pár jó skrillex szám,de van amikor túlzásba viszi a srác,az énekétől kikészülök. Billy Van sokkal jobban bejön a stílusban. Ő letisztultabbat csinál,arra senki se mondhatja hogy nem igazi zene.. Keressetek rá ha nem hiszitek:D
Nem természetesen nem csak a rock és a klasszikus a zene. Ott van a pop, jazz, metál, stb...
Amúgy 1-2 dubstep számot én is meghallgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!