Táncolhatnék én is így a plázában, boltokban? (videó)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék videót csinálni, nem polgárpukkasztót hanem csak szórakoztatót de félnék, hogy itt nem elnézőek az emberek mint az usában. Feltölteni ugyanígy a youtube-ra, szerintem lenne valamennyi nézettsége ebben a búval-bszott országban egy kis vidámságnak :) Szerintetek?
http://www.youtube.com/watch?v=Ut5PJq2EhuQ&feature=youtube_g..
2012. aug. 6. 00:03
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként a videóban szereplő lány, iJustine olyan mintha én lennék csak nőben!! :D (nem tudom hogy mondják ezt) De nagyon birom a stílusát. A YouTube-on már a "nagyok" között van.
2012. aug. 6. 00:05
2/5 anonim válasza:
simáááááán:D szerintem jót tenne, bár nem tartom kizártnak, hogy pár 70-es nénike odamegy köréd, és elkezdenek arról sugdolozni, hogy milyen ez a mai fiatalság xD
ha sikerült küldj linket :D
3/5 anonim válasza:
csináld meg könyörgöm, max kidobnak a boltból:D
4/5 A kérdező kommentje:
Igen tervezem :D de majd ősszel
2012. aug. 6. 15:44
5/5 anonim 

válasza:

csak arra vigyázz hogy lehetőleg mások arcát takard ki a videóból.. mer ha valaki pont olyat veszel fel aki beteg elméjű és a videót is látja simán feljelenthet személyiségi jogok megsértése miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!