Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Soul, jazz és funky számok...

Soul, jazz és funky számok után kutatok?!

Figyelt kérdés

Családi eseményre szeretnék zenét betenni, de nem tudom milyet. Igazából én rockot, punkot tennék be, dehát azt hol viselik el a nagyszüleim :'D

És mivel szeretem a jazzt is meg a hasonlókat, gondoltam azt kéne felrakni a lejátszóra, hisz az mégis egyetemesebb. Szóval jazz, soul, funky és ilyesmi számokat keresek (nem vagyok túlságosan tisztában a stílusokkal, bocsi), lényeg ne az a smooth jazz legyen, inkább olyan vicces, vidám, akár reagge is :)

Albumcímeket(előadóval persze :D) kérek, ha lehet :)

2012. aug. 4. 22:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire passzolna a családi eseményedhez, de én az Irie Maffia-t javasolnám. Igaz kicsit kevert, reggie, rap, dancehall stílus. Ha gondolod adj neki egy esélyt. (albumaik: Fel a kezekkel!, What's My Name, The Beast)

De ha nem lenne jó akkor nyomasd nekik a rockot!!:D

2012. aug. 5. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!