Mi a zene címe? Fél hét éves vagyok, van egy fiú szerelmes párom is. A bokorral kezdődött.
Valaki tudna nekem linket küldeni.
Szöveg.:
Fél hét éves vagyok, van egy fiú szerelmes párom is. A bokorral kezdődött. Úgyhogy lenn voltunk az udvaron, és mondtam, Bence, gyere be a bokorba. Én választottam ki a helyet, a legrejtekesebbet és letérdelt elém a Bence, mondta, hogy én szeretlek, mondtam, én is. Kérdezte, hogy megcsókolhatom-e a kezedet. Mondtam, hát tőlem. S megcsókolta a kézfejemet. Utána történt az, hogy fölmentünk, megmondtuk az óvó néninek...
-Hogy ti vagytok a legszerelmesebbek?
-Igen.
-Kin múlik ez szerinted, vagy min múlik, hogy nagy korotokban is ilyen szerelmesek legyetek?
-Rajtunk, egyformán, mind a kettőnkön.
-És ha mégse beléd lesz szerelmes a Bence, hogyha már iskolás lesz, nagyobb, felnőtt?
-Biztosan belém.
-Miért?
-Mert megesküdött előtte a bokorban.
-Mire esküdött meg?
-Hogy nem hagy el.
-És te biztos vagy benne? Bízol benne?
-Igen. Bízom.
-És mi lesz akkor Kata, ha te szeretsz bele valaki másba és te felejted el őt?
-Én nem fogom elfelejteni. Mert én nem akarom őt elfelejteni.
-Hát lehet, hogy nem fogod őt elfelejteni, de beleszeretsz egy másik fiúba, akinek még szebb kék szeme van.
-Mindegy az nekem, csak a Bence legyen az.
Nem azt kérdeztem..
Hanem ,hogy mi a címe,hoyg találok rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!