Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Epiphone SG G-400 mi a vélemén...

Epiphone SG G-400 mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Ez lenne a második gitárom, jelenleg egy stratocaster alakú gitáron tanulgatok, de szeretnék egy komolyabb hangszert. Hallottam hogy fejnehéz.. Egyébként nem próbáltam még SG formájú gitárt, de amúgy nagyon tetszik. Ja és milyen zenére lenne alkalmas?
2012. aug. 3. 02:57
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Én nem rég vettem egy sg 400-as gitárt, a feketét, mert az szerintem szebben mutat, én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, bár én csak koncerten használom és gyönyörű hangja van, inkább az ilyen metál, punk stílusú zenék szólnak jól rajta, de remek gitár, csak ajánlani tudom :)

2012. aug. 3. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű, de normális gitár. Én nem tudok róla, hogy fejnehéz lenne. A humbucker hangszedőknek köszönhetően bármilyen stílusú zene jól eljátszható rajta, a jazz-től a metal-ig, ha valaki jó gitáros.

De egyébként nézd meg, a "nagyok" közül kik használnak SG típusú gitárt, egyértelműen a keményebb zenékben találta meg a helyét.

Szóval ajánlom!

2012. aug. 3. 11:23
 3/5 anonim válasza:
Egy picit tényleg nehéz a nyaka neki, de ugye van heveder amivel be tudod állítani, hogy ne húzzon lefelé a feje, de egyébként nem számot tevő dolog.
2012. aug. 3. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat, meggyőztetek! :D
2012. aug. 3. 15:02
 5/5 anonim válasza:
SG = Solid Guitar Ezt nemrég tudtam meg. :)
2012. szept. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!