Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc zenéd most?...

Mi a kedvenc zenéd most? (RnB, Hip hop, rock kizárva)

Figyelt kérdés
Éppen frissítem a zenéimet, de nem nagyon találok olyat ami tetszik. Ilyenekre gondolom, mint pl "Flo Rida - Whistle" vagy "Chris Brown - Don't Wake Me Up"
2012. aug. 2. 12:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
hoppá kicsit félreérthető a kérdés, tehát a rock kizárva, a többi jöhet :D és 16/L
2012. aug. 2. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Green Day minden mennyiségben, de főleg a Basket Case, az American Idiot és a Boulevard of Broken Dreams. Britneytől a Baby One More Time és az I'm Not a Girl, Not Yet a Woman. :)

Ja és Fall Out Boy: Thanks for the memories.

2012. aug. 2. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
kérdés... : mi a kedvenc zenéd most... és ha nekem rock akkor mivan?!... divatmajom..
2012. aug. 2. 17:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi első!

Második: nem azt mondtam hogy elítélem azokat, akik hallgatnak rockot ;) csak nem az én világos, bár pl. Evesences-t szoktam hallgatni, ja és Tankcsapdát is ;)

2012. aug. 2. 17:58
 5/11 chrishu ***** válasza:

Oh, sleeper: Children of fire

Oh, sleeper: Hush Yael

2012. aug. 3. 08:03
 6/11 k.lau13 ***** válasza:

Jó, de akkor miért azt kérdezed, hogy kinek mi a kedvenc zenéje, ha egyszer nem írhatunk rockot?? Árul már el nekem, hogy akkor hogy írjam le a kedvencemet??

Ez olyan, mintha teszem azt megkérdezem tőled, hogy mi a kedveeeenc... Mondjuk csokid, de nem mondhatsz milkát, mert én azt nem szeretem?? És ha neked az a kedvenced, akkor mit mondasz?? Tudom hogy nagyon idióta egy hasonlat, de remélem érted a lényegét.

Na, szóval csak annyi, hogy így a kérdésnek nincs túl sok értelme =P

2012. aug. 4. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaj, mit rontjátok a levegőt? Én is rocker vagyok, de láttam ,hogy oda van írva normálisan, hogy rockot ne, és kész. Ennyi időtök van? A kérdésre: Hát (ha nem rock:D) akkor mondjuk a Botdf - Bewitched.

[link]

2012. aug. 6. 22:40
 8/11 anonim ***** válasza:
(Mást nem tudok mondani, mert nem hallgatok mást. xD)
2012. aug. 6. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 22:42
 10/11 Evilkiller ***** válasza:

08-04 12:07:

Figy...

Én is az utánad szólóval értek egyet, a kérdező nem azt mondta, hogy utálja a rockereket, csak megkérdezte, hogy kinek mi a kedvence, de rockot ne írjunk, mert azt nem szereti!

Ha te csak rock zenét hallgatsz, akkor ez a kérdés nem hozzád szólt! Egyszerűen nem válaszolsz, és kész!

Kérdező:

Bár ez a két szám, amit írtál, elég új, ajánlanám figyelmedbe esetleg a 90's dance számokat, azokat nagyon szeretem, pl.: Dune, Imperio, Scooter, 2 unlimited!

Újjabbakból esetleg LMFAO amit hallgatok, vagy special D, mark oh, Gigi D'Agostino!

Most ennyi jutott eszembe!

ui.: Ezeket úgy írom, hogy am főleg rock zenét hallgatok, és rockernek tartom magam! :)

2012. aug. 15. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!