Melyik ez a szám? Valaki segítene?
Figyelt kérdés
A Viva tv-n ment, amire egyébként direkt sosem kapcsolok oda, de anyum azt nézte, és szólt ott egy dal, ami megtetszett. Magyar számról lenne szó, azt hiszem rappelnek is benne, majd egyes részeknél "rockosabbra" vált a zene. A szövegrészlet, amit megjegyeztem belőle: "Mi vagyunk itt, ti maradtok ott", vagy valami ilyesmi. Mikor meg akartam nézni mi az előadó és a számcím, már eltűnt az az izé, amibe leírták. :D
Ha valaki esetleg ennyiből felismeri, legyen olyan kedves, és írja le.:D Előre is köszönöm. :)
2012. júl. 30. 04:27
1/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=vdstAXi_ufY
/Google-ben kerestem rá a szövegrészletre, amúgy még életemben nem hallottam =D =P/
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez az, köszönöm szépen!:D
2012. júl. 30. 14:37
3/3 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz. :)
2012. júl. 30. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!